- 13,615
- 3,836
- 113
ha sevmiyorsan yiyemezsin abi pastırma oyle ağır çemen tadı var tabiVallahi billahi yemedim be hiç aklıma gelmedi galiba ilgimide çekmedi çemen muhabbeti falan var sanırım onda çemen pek sevmem
ha sevmiyorsan yiyemezsin abi pastırma oyle ağır çemen tadı var tabiVallahi billahi yemedim be hiç aklıma gelmedi galiba ilgimide çekmedi çemen muhabbeti falan var sanırım onda çemen pek sevmem
Kötü kokutur vücudu hiç yememVallahi billahi yemedim be hiç aklıma gelmedi galiba ilgimide çekmedi çemen muhabbeti falan var sanırım onda çemen pek sevmem
Bana kripto çek trx virüsbet hesabına geçelimKripto yok mu sende 500 çekim yapıcaz açız aççççç
Gir baska bir siteye trc20 adresi kopyala o şekilde cekim ver geçer bakiye diğer siteyeAtlasbet den 500 kazandık sadece kripto diyor yine ekmeği su ile yiyelim
Olur özelden at reisBana kripto çek trx virüsbet hesabına geçelim
Gönderiyorum durOlur özelden at reis
Gorusuruz dost dikkat et kendineTamam gülüm olur
Denedim olmuyor 1000 gayme en azGir baska bir siteye trc20 adresi kopyala o şekilde cekim ver geçer bakiye diğer siteye
osuruğu mükemmel kokar tabi seveneKötü kokutur vücudu hiç yemem
kripto yok mu knkAtlasbet den 500 kazandık sadece kripto diyor yine ekmeği su ile yiyelim
var bende işini görürümKripto yok mu sende 500 çekim yapıcaz açız aççççç
Eyvallah reis haşlettikvar bende işini görürüm
Ben çok yemek seçerim yumurta yemem mesela o bir kokusu gelir beni mahfeder patates kızartması pirinç pilavı mercimek çorbası genelde döner kebap falan hayatımın çoğu bölümü böyle geçmiştir hatunla çok savaşlar verdik askerde 15 ay tomruk ekmeğe askerliğini yaptıysan bilirsin küçük Krem çikolatalar vardı onu sürüp yiyerek geçirdim 80 kg gittim 55 olarak geldim öyle pis huyum varha sevmiyorsan yiyemezsin abi pastırma oyle ağır çemen tadı var tabi
Çemensiz dökme olarak geçer o şekilde alabilirsin çemen sevmem üzerinden ayiklansada rahatsız ediyor benide ben o şekilde alıyorum alırken beşler coşkun birde Özlem bayilerinde sarkutelerinde dökme dediğinde veriyorlar başka varmı bilmyrmVallahi billahi yemedim be hiç aklıma gelmedi galiba ilgimide çekmedi çemen muhabbeti falan var sanırım onda çemen pek sevmem
Kripto mu lazım yarasa kardeşEyvallah reis haşlettik
Olucak OlucakSapla boca
Hallettik tesko reisKripto mu lazım yarasa kardeş
Çemensiz varsa denenebilir ama illaki vardır ya azda olsa onu tutan çemen sanırımÇemensiz dökme olarak geçer o şekilde alabilirsin çemen sevmem üzerinden ayiklansada rahatsız ediyor benide ben o şekilde alıyorum alırken beşler coşkun birde Özlem bayilerinde sarkutelerinde dökme dediğinde veriyorlar başka varmı bilmyrm
YatarSapla boca