Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı tnhnbk71 | Kombine

Kupon Miktarı
213
Kupon Oranı
6.47

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,296
14,279
113
ha sevmiyorsan yiyemezsin abi pastırma oyle ağır çemen tadı var tabi
Ben çok yemek seçerim yumurta yemem mesela o bir kokusu gelir beni mahfeder patates kızartması pirinç pilavı mercimek çorbası genelde döner kebap falan hayatımın çoğu bölümü böyle geçmiştir hatunla çok savaşlar verdik askerde 15 ay tomruk ekmeğe askerliğini yaptıysan bilirsin küçük Krem çikolatalar vardı onu sürüp yiyerek geçirdim 80 kg gittim 55 olarak geldim öyle pis huyum var

mytical91

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,510
2,908
113
Vallahi billahi yemedim be hiç aklıma gelmedi galiba ilgimide çekmedi çemen muhabbeti falan var sanırım onda çemen pek sevmem
Çemensiz dökme olarak geçer o şekilde alabilirsin çemen sevmem üzerinden ayiklansada rahatsız ediyor benide ben o şekilde alıyorum alırken beşler coşkun birde Özlem bayilerinde sarkutelerinde dökme dediğinde veriyorlar başka varmı bilmyrm

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,296
14,279
113
Çemensiz dökme olarak geçer o şekilde alabilirsin çemen sevmem üzerinden ayiklansada rahatsız ediyor benide ben o şekilde alıyorum alırken beşler coşkun birde Özlem bayilerinde sarkutelerinde dökme dediğinde veriyorlar başka varmı bilmyrm
Çemensiz varsa denenebilir ama illaki vardır ya azda olsa onu tutan çemen sanırım