- 15,435
- 4,392
- 113
Şuan lazocan dan alacagi olan kimse var mı tanıdığınız ?
Bana gelmemisŞuan lazocan dan alacagi olan kimse var mı tanıdığınız ?
Oğlum ben ne anlatiyorym sen ne anlatıyon 😂Bana gelmemis
Ödül mü diyosun ?Bana gelmemis
Ödülün atıldı dost ama çok sabırsızsın be, biraz sakin olacaksın bu işlerdeBana gelmemis
😂😂😂Oğlum ben ne anlatiyorym sen ne anlatıyon 😂
Şimdi göremeyiz bu arkadaşı belki başka rollu takip ediyoken denk geliriz 😂🤔Ödülün atıldı dost ama çok sabırsızsın be, biraz sakin olacaksın bu işlerde
Neler neler var biliyor musun dostum, dün hesabımda 1 TL para yok iken buradan bir dosttan 250 kazandım , bir dost konuda değildi sonradan geldi iyi gözükmek için ki benim nasıl gerektiğinde yufka yürekli olduğumu bilen biri konuya sahgecin hakkı baştan beri burdaymış falan dedi düşüncen için teşekkür ederim dost dedim görür zaten kendiside dedim akabinde ödüller dağıtıldı bana yazdı bana atılan hediyeyi bilmiyordur tabi roll parası çıkar mı dedi dedi 250 atmış çok ihtiyacın varsa al senin olsun at IBAN dedim😂aslında dost seçiyorum burda göndermeden önce 10 mesaj atan arkadaş bir baktım pir oldu hı birde bana şey dedi ayın 5 inde bendensin 😂dedim istemiyorum ama yanlış adama yanlış şeyler yapıyorsun vesselâm 🙏Lazocan için sorun olduğunu anlatan arkadaşlar ona benzer biri de bu forumda var anladığınızı düşünüyorum belli ediyo hareketlerinden money hunter 🖐
Güle güle kullan350 geldi
Ödül attım dedim hiç geri dönüş bile teşekkür vs böylelerini liste alıyorum ben😂Şimdi göremeyiz bu arkadaşı belki başka rollu takip ediyoken denk geliriz 😂🤔
Al al dostum çok belliydi tavırlarından selam bile vermem ben artık bu arkadaşaÖdül attım dedim hiç geri dönüş bile teşekkür vs böylelerini liste alıyorum ben😂
Fazla gelmiş sana sen 250 sini geri at350 geldi