Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Thenightmare / Kasa 2500 Hedef 10K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nerde

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,106
455
83
Way be tebrikler güle güle harcayın walla srwibdim sizin adjnjza

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,434
4,391
113
Lazocan için sorun olduğunu anlatan arkadaşlar ona benzer biri de bu forumda var anladığınızı düşünüyorum belli ediyo hareketlerinden money hunter 🖐

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,679
16,078
113
Lazocan için sorun olduğunu anlatan arkadaşlar ona benzer biri de bu forumda var anladığınızı düşünüyorum belli ediyo hareketlerinden money hunter 🖐
Neler neler var biliyor musun dostum, dün hesabımda 1 TL para yok iken buradan bir dosttan 250 kazandım , bir dost konuda değildi sonradan geldi iyi gözükmek için ki benim nasıl gerektiğinde yufka yürekli olduğumu bilen biri konuya sahgecin hakkı baştan beri burdaymış falan dedi düşüncen için teşekkür ederim dost dedim görür zaten kendiside dedim akabinde ödüller dağıtıldı bana yazdı bana atılan hediyeyi bilmiyordur tabi roll parası çıkar mı dedi dedi 250 atmış çok ihtiyacın varsa al senin olsun at IBAN dedim😂aslında dost seçiyorum burda göndermeden önce 10 mesaj atan arkadaş bir baktım pir oldu hı birde bana şey dedi ayın 5 inde bendensin 😂dedim istemiyorum ama yanlış adama yanlış şeyler yapıyorsun vesselâm 🙏

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...