- 29,789
- 10,828
- 113
1/1 olacak halamumut var
Atin artik amkBurası sizde Beyler gelirse @Hasim5454 @qguzh4nn0 500₺ 500₺ atarım kapatırız konuyu 20 dakikaya buradayım az işim var gelene kadar attırın loo
Yok yok faul var izliom benDep kızaracak herhalde
Gordun mu lanus macini p6 iptsl oldu lanusun gol atti ofsayttn iptal oldu ve mac 2.2 oldu 😂Tam bu dakkalarda atar ev işte ayarlı maç biliyorum
Aynen tam dediğimiz gibi ayarlı biliyoruz ikimizdeGordun mu lanus macini p6 iptsl oldu lanusun gol atti ofsayttn iptal oldu ve mac 2.2 oldu 😂
Ben eskiden arjantini cok oynardm hele ilk yari 7 korner deli gbi olurduAynen tam dediğimiz gibi ayarlı biliyoruz ikimizde
Şimdi Kolombiya’yla Kosta rikadan çok korner çıkıyo Arjantin’den eskisi gibi çıkmıyorBen eskiden arjantini cok oynardm hele ilk yari 7 korner deli gbi olurdu
Evet dogru pasaŞimdi Kolombiya’yla Kosta rikadan çok korner çıkıyo Arjantin’den eskisi gibi çıkmıyor
Arjantin kornerini bende çok yazardım eskidenEvet dogru pasa
Peynir ekmek gbi cikiyordu ama simdi 4.5 btyor genellikleArjantin kornerini bende çok yazardım eskiden
Hee ya. Ben gidiyorum bu porto sahaya bıraktı 2 kilo. Aç kaldık şimdiye yumurtamı yemiştimPeynir ekmek gbi cikiyordu ama simdi 4.5 btyor genellikle
Aynen kadınlarada açıyor benim site Meksika kadınlarda erkeklerde çok çıkıyorMeksikda ii korner oluyor bak
Afytle pasaHee ya. Ben gidiyorum bu porto sahaya bıraktı 2 kilo. Aç kaldık şimdiye yumurtamı yemiştim
Metinle huzura dogru 😂😂Indiana senin Allah belanı versin 10 fark dedim 131-120 2 lik attı 131-122 bitti pic takım sanki maçı alacaksın