- 23,910
- 16,932
- 113
Sksnler onu 😉😂😂Hakeme saldırmış ev taraftarı korkmuştur ondan
Sksnler onu 😉😂😂Hakeme saldırmış ev taraftarı korkmuştur ondan
Sen şu çakma Portoya attır kankaaMaçı bitirdi direk uzatmadı
Çakma Porto topu bile süremiyor Dep atak yapıyor boynaSen şu çakma Portoya attır kankaa
75 e kdr o cakma gol atar ama 😂😂Çakma Porto topu bile süremiyor Dep atak yapıyor boyna
O macda 2.2 btcekAha Lanus öne geçti valla mis gibi ganyan. Bugün hep 1/2 2/1 maçlar
Bak bitek bizim oynadığımız maçta olmaz o o olay buda 0-1 biterAha Lanus öne geçti valla mis gibi ganyan. Bugün hep 1/2 2/1 maçlar
Zor atarsa dakka 85den sonra atar bence. Belli olmaz bu sellektör brazilyaya ama75 e kdr o cakma gol atar ama 😂😂
Ben zaten bu brazilyanıj futbolundan nefret ediyorum. Ev atak yapamıyormuş gibi gözükür gider ev gol atarBak bitek bizim oynadığımız maçta olmaz o o olay buda 0-1 biter
Maç yoktu eklemeyecektimde rolling olduğu için mecbur ekledim bekleme olmasın fazla diyeBen zaten bu brazilyanıj futbolundan nefret ediyorum. Ev atak yapamıyormuş gibi gözükür gider ev gol atar
Karsi karsiya kacirdi essekTers totem hadi Serra bas golü
Ben Gülboz geliyorum az sonra arkadaşlar 😆😆😆 1-1 olursa 8 ay sonra gelirim merak etmeyin bir rolling daha açarız oda gelirse 3 ay sonra yine açarımTers totem hadi Serra bas golü
Düzenbazboz. Forumda tanıdığım en kıl insan olabilirBen Gülboz geliyorum az sonra arkadaşlar 😆😆😆 1-1 olursa 8 ay sonra gelirim merak etmeyin bir rolling daha açarız oda gelirse 3 ay sonra yine açarım
İzlmk isteyneBen Gülboz geliyorum az sonra arkadaşlar 😆😆😆 1-1 olursa 8 ay sonra gelirim merak etmeyin bir rolling daha açarız oda gelirse 3 ay sonra yine açarım
Piizci kanka 3 bira açıyor aklınca milletle dalga geçiyorDüzenbazboz. Forumda tanıdığım en kıl insan olabilir
Sen öyle deyince isteklendim kadim totem taktiğimi uygulayıp attırıyorum 2 dkyaBurası sizde Beyler gelirse @Hasim5454 @qguzh4nn0 500₺ 500₺ atarım kapatırız konuyu 20 dakikaya buradayım az işim var gelene kadar attırın loo