Kesinlikle haklısınEnayilik.
Saplake Söylemezsen nereden bilelimKanka ben çoğu kişiye ödül atıyorum zaten 1 ayda 45 bin para dağıttım 100 tane DM geliyor, sanada veririm demişim öbürünede sıra geldikçe veriyorum, ben çok para meraklısı olsam yatan kupona ödül atmam ama bazen sen attığım kazancı görüyorsun peki geçen 400 bin₺ kaybettim bunuda gördün mü yok
Kendimden biliyorum sana kötü bişey demeye çalışmıyorum ama durum bu yani başka bişey değil etimiz ne budumuz neKesinlikle haklısın
Yok anladım zaten haklısın netKendimden biliyorum sana kötü bişey demeye çalışmıyorum ama durum bu yani başka bişey değil etimiz ne budumuz ne
haşimimmmmBoş askı vara baktı devam
Skiio skiooo😂😂😂Bu Indiana sikiami neden oynatmıyor
Adam rollingin hakkını veriyor beee bakın bakın öyle sayı yazmakla olmaz bu iş haşimim benim haşin erkekim 😆😆Joinville genç yıldızını sahaya sürdü. Söylentilere göre febeninde peşinde olduğu lukas arteta oyunda
Dogru ✋Adam rollingin hakkını veriyor beee bakın bakın öyle sayı yazmakla olmaz bu iş haşimim benim haşin erkekim 😆😆
2-4 oldu maç 😂Adam rollingin hakkını veriyor beee bakın bakın öyle sayı yazmakla olmaz bu iş haşimim benim haşin erkekim 😆😆
4.3 biter2/4 oldu allahım