- 13,377
- 14,418
- 113
Aynen IBAN yolla DMdenTesto gülme de DM yak
Aynen IBAN yolla DMdenTesto gülme de DM yak
Malesef Golden state mikti batırdıBattın mı meto
Bakalım uğurlu gelecek miAynen IBAN yolla DMden
Hadi yolla ömrümü yedin 😆Bakalım uğurlu gelecek mi
2 gündür adama kayıyon şimdi öpüyorsun helal lan sana koçero hahaha 😂😂😂Hadi yolla ömrümü yedin 😆
Hanım benim kadar ömrünü yememistirHadi yolla ömrümü yedin 😆
Yav kızamıyorum buna dün üstüne gittim yaptığı şeyden dolayı adam ses etmemiş Gönül almış ne diyecen şimdi.2 gündür adama kayıyon şimdi öpüyorsun helal lan sana koçero hahaha 😂😂😂
Önce mikiyor sonra Gönül alıyor2 gündür adama kayıyon şimdi öpüyorsun helal lan sana koçero hahaha 😂😂😂
Mantıklı benimde destek çıkasım geldi şimdi, ama vazgeçtim bir anda hayırlı sabahlar ahsjdkdkdYav kızamıyorum buna dün üstüne gittim yaptığı şeyden dolayı adam ses etmemiş Gönül almış ne diyecen şimdi.
Çık la çık kavga gürültü Ayrıda Metin iyidir yine çoğuna göre yolla adam yolsuz kalmış 😆Mantıklı benimde destek çıkasım geldi şimdi, ama vazgeçtim bir anda hayırlı sabahlar ahsjdkdkd
Abi iktin bizi zaten sen sus2 gündür adama kayıyon şimdi öpüyorsun helal lan sana koçero hahaha 😂😂😂
Naptı la yine 😆Abi iktin bizi zaten sen sus
Siteye attım hala Hesaba geçmedi maçlar kaçtıÇık la çık kavga gürültü Ayrıda Metin iyidir yine çoğuna göre yolla adam yolsuz kalmış 😆
Misli havaleleri yükseltmiş 500 olmuş kargabetten devam edecez artık orası 250₺ 😆Siteye attım hala Hesaba geçmedi maçlar kaçtı
1 k borç aldım jokere attım illa ben oynicam dedi yarım saate bic etti parayiNaptı la yine 😆
Aaaaa bende para çok diyordu nasıl oynadı senin parayla telafi etmedi mi geri 😳😳😳😳1 k borç aldım jokere attım illa ben oynicam dedi yarım saate bic etti parayi
Yok mesaja bile cevap vermedi😂 neyse onun canı sağolsun eksilere girdik awAaaaa bende para çok diyordu nasıl oynadı senin parayla telafi etmedi mi geri 😳😳😳😳
Allah Allah Allah Allah vardır bir yanlışlık yapmaz öyle şeyler gelir az sonra senin zararını karşılar adam para saçıyor az öncede metine verecekti sonra vermiyorum dedi 3-5 mesaj önde , parasal sıkıntısı yok çok sağlam param var diyorduYok mesaja bile cevap vermedi neyse onun canı sağolsun eksilere girdik aw