- 29,782
- 10,826
- 113
Ahhahahajajaja ulan ya ne adamsın 😂Gördün demi kırmızıyı bildik ama tersten bildik farenin kafasını ezmek lazımmış demekki hamile diye saldık bizi s.kti 😂😂
Ahhahahajajaja ulan ya ne adamsın 😂Gördün demi kırmızıyı bildik ama tersten bildik farenin kafasını ezmek lazımmış demekki hamile diye saldık bizi s.kti 😂😂
Yalan olduk 🥳🥳🥳 villeyw sovuyorum @KaRaa ilgilen sunlarla 😂😂Gördün demi kırmızıyı bildik ama tersten bildik farenin kafasını ezmek lazımmış demekki hamile diye saldık bizi s.kti 😂😂
İkiside olur kanka fark etmiyor🥳🥳Hangisi la
877 tgden girdim877 878 sec beyen al 😂
İkiside onlarin hic fark etmez 😂😂877 tgden girdim
Sahte olursa +1k sana hahshdhfİkiside olur kanka fark etmiyor🥳🥳
Peki caneyy 😂😂Sahte olursa +1k sana hahshdhf
Sen öyle diyorsan öyledir bilmem bu çöp siteye FB almak için arada giriyorum buraya para mı yatırılır basbas bağırıyor bakiye silerim diye 😂İkiside onlarin hic fark etmez 😂😂
Biz ekrana bakiyorux kardesm joker moker bilmem ben 😂😂 bahsin yatsnda gidip uyuyalm 😂Sen öyle diyorsan öyledir bilmem bu çöp siteye FB almak için arada giriyorum buraya para mı yatırılır basbas bağırıyor bakiye silerim diye 😂
Patlar oda yattık artık joinin gölüne bakıyoruz yanlışlıkla penaltı falan olursaUtah 57 ile bitti ilk çeyrek
Arjantin 1/0 lanysPatlar oda yattık artık joinin gölüne bakıyoruz yanlışlıkla penaltı falan olursa
Joinville gol attırıp yumurta çakmaya gidiyorumPatlar oda yattık artık joinin gölüne bakıyoruz yanlışlıkla penaltı falan olursa