- 22,723
- 5,323
- 113
Denver 28
Abisi oynaycn bahse atlaym 😂😂Abiiiimmmm
Çabuk atla bende atlayım 😂Abisi oynaycn bahse atlaym 😂😂
2/2 tüh1 gol çıkar zaten hangisi atacak bakalım
Bak şimdi 2-2 merilioz kırmızı yiyor join penaltı kullanıyor tamda beklediğim şeyler oluyor Allah'ım sen rüyamda gördüğüm hamile farenin hayrına getir 😂😂Arjantinde savas ckti yine 😂😂
Gel gel 😂😂Çabuk atla bende atlayım 😂
tüüüü utanmaz fare yimi hamile bıraktınBak şimdi 2-2 merilioz kırmızı yiyor join penaltı kullanıyor tamda beklediğim şeyler oluyor Allah'ım sen rüyamda gördüğüm hamile farenin hayrına getir 😂😂
😂😂😂Bak şimdi 2-2 merilioz kırmızı yiyor join penaltı kullanıyor tamda beklediğim şeyler oluyor Allah'ım sen rüyamda gördüğüm hamile farenin hayrına getir 😂😂
Sen masayi deliyon 😂😂😂😂tüüüü utanmaz fare yimi hamile bıraktın![]()
Lan rüyamda gördüm be duvarda kertenkele vardı elimde taş fırlatiyim dedim kertenkele yere düştü fareye dönüştü rüyalar aldı başını gidiyor iyi değilim 😂😂tüüüü utanmaz fare yimi hamile bıraktın![]()
sana kabaran bişeyler var ozaman o rüyada dikkatli olLan rüyamda gördüm be duvarda kertenkele vardı elimde taş fırlatiyim dedim kertenkele yere düştü fareye dönüştü rüyalar aldı başını gidiyor iyi değilim 😂😂
Ruyani seveym 2.3 oldu macLan rüyamda gördüm be duvarda kertenkele vardı elimde taş fırlatiyim dedim kertenkele yere düştü fareye dönüştü rüyalar aldı başını gidiyor iyi değilim 😂😂