- 17,010
- 15,898
- 113
Düzelince dm atabilirsin kardeşim burdayız bizOlsa lafını yapmazdim inan yanlis tanındim su sancılı dönemden gectigim için yarın Allah kerim
Düzelince dm atabilirsin kardeşim burdayız bizOlsa lafını yapmazdim inan yanlis tanındim su sancılı dönemden gectigim için yarın Allah kerim
Yok sana iki çift lafım olacak aslandm den yazınca ne olcak dovecen mi dur yaziyorum
Hani uyuyorlardıSponsor olduk rol açtırdık mevzu nerelere geldi ben banlanmam bu yüzden dimi
sen gelip baskalarinin meselelerine karışma baban öğretmedi mi bunu sana zorla kendinle kotu ettinYaw kaybol burdan eğer babanın oğluysan dm den yazarsın bana laf ebeliği yapma kimse senin adını zikretmez bide sen kimsin lan
yazdimYok sana iki çift lafım olacak aslan
Ben gelecek güzel günlerini beklerim kardeşim. Yazarım sana mutlakaOlsa lafını yapmazdim inan yanlis tanındim su sancılı dönemden gectigim için yarın Allah kerim
Senin görüşün tabi böyle ben yatırım bonuslari ve sohbet adına buradayimKardesım siz sadece paranız bitince foruma girer 3-5 bısey koparmaya gelirsiniz biz burda çoğu zaman muhabbet için geliriz
Geçenlerde bi arkadaş yazıyordu işte noescape adlı arkadaş.1800 liramı aldı vermedi felan diye denk geldim bendeEnteresan ama şimdiye kadar nasıl deşifre olmadı bu, yada ben mağaramda mutlu mutlu yaşıyor muydum
İban yazma elin alışmıştırdm den yazınca ne olcak dovecen mi dur yaziyorum
Ne yazdın iban mıyazdim
Buyur yazmis pauhaNe yazdın iban mı
Yav sal kendini biYok sana iki çift lafım olacak aslan
Özelden küfür de Ban sebebiBuyur yazmis pauha
Karışmayayım diyorum da İsrail hakketen ağır oldu, bari İngiltere Fransa yazaydınİsrail misin lan sen mahlukat
Ulan tahir hadi gene iyisin 6 adım atmış gibi oldu konunYav sal kendini bi
@Shellac süresiz ban yok mu bu dolandırıcıyayok anan yazdim
Büyük britanya demedi iyikiKarışmayayım diyorum da İsrail hakketen ağır oldu, bari İngiltere Fransa yazaydın
En başından beri takipte değilim.Ulan tahir hadi gene iyisin 6 adım atmış gibi oldu konun
1.5 adım attık yeter kayıp bonusu kuponuyla gelecektim oda yattı AqUlan tahir hadi gene iyisin 6 adım atmış gibi oldu konun
Yazık o kafanayok anan yazdim