- 16,960
- 15,819
- 113
Süt sigara yaptım orucu yedik a
Sakin ol 61i boylarsın sıranın bekle sesszzceİçimden neler geçiyor bir bilsen
sadece ben ban yemiycem siz cok mu masumsunuz baskana yazdim insanlari tahrik ediyorsunuz beni etiketliyorsunuz konuyu başlatan sizlersiniz bununla ilgili yaptırım olmayacak mi yaniGelemezsin zaten ban yiyeceksin
1000 er 1000 er çöküyon başkana he vay hain6 kez yaptım şimdiye kadar la. Bunu da yaparım. Arada kaybetmek lazım sonra başkan daha bu tarz etkinlik açmayacak aq
Site güzel de promo yoksa yatırım yapmam dahaŞükür 8. Yatırım sonunda ilk çekimi gece itibariyle gerçekleştirdik lakin bende Bonus alamadım
Tahrik ban sebebi değil admine bizzat sorduö ama sen anaya sövdünsadece ben ban yemiycem siz cok mu masumsunuz baskana yazdim insanlari tahrik ediyorsunuz beni etiketliyorsunuz konuyu başlatan sizlersiniz bununla ilgili yaptırım olmayacak mi yani
lan dm den iyi konuşuyorsun ne geciyor içinden hayırdır seninle olayim yok sen niye gelip dahil oldunİçimden neler geçiyor bir bilsen
Yaptırım olacak bizi bu konudan yasaklayacaklr seni forumdansadece ben ban yemiycem siz cok mu masumsunuz baskana yazdim insanlari tahrik ediyorsunuz beni etiketliyorsunuz konuyu başlatan sizlersiniz bununla ilgili yaptırım olmayacak mi yani
Senin ismini kimse zikretmicek zaten bizde yatarız şimdi ramazan ramazan sabri öğrendik sukur seninle bi derdimiz de yok az muhabbet edelim dedik konu nerelere geldi gelip başkanı etiketlemen çok yanlış erkek adam kimseyi raporlamaz yapmaben zaten gelmem işim yok konunuzda da benim muhabbetimi gecirmesinler yeter
Bu konu kapanır zaten sorun yokYaptırım olacak bizi bu konudan yasaklayacaklr seni forumdan
O yüzden dedim zsten bendeBu konu kapanır zaten sorun yok
Kardeşim konuları canlı tutuyoruz. Geçenki konu 4 gün bilerek yapmadım başkaları faydslansn diye. 1 kupon bile yoktu. Gittim yaptım hemen 2 3 kişi daha denemeye başladı 🤣1000 er 1000 er çöküyon başkana he vay hain
Tabi sordum uza şimdi dlencibeyinsiz bir de sormuş iyi devam edin o zaman
Gittn adam yattıSelamlarr hayırlı sabahlar bol şanslar
kaldırıyorum baskanin etiketiniBaskan beni görünce ins otomatikmen ban atmaz bana
Çıkmayınca anlamadi demiGeçen gün yapı kredi mobil bankacılığı açmak için görüntülü görüşmeye katıldım bi tane kız çıktı çok güzeldi kız neyse bakıştık falan kimliğimi falan istedi dedim aha bana yürüyor neyse gösterdik falan sonra dedi kredi kartı ister misiniz utancımdan yeni icradan çıktım bana kart çıkmaz diyemedimmmm
Çok komik ama hiç komiktr değil bunu nasıl başardın puaujaGeçen gün yapı kredi mobil bankacılığı açmak için görüntülü görüşmeye katıldım bi tane kız çıktı çok güzeldi kız neyse bakıştık falan kimliğimi falan istedi dedim aha bana yürüyor neyse gösterdik falan sonra dedi kredi kartı ister misiniz utancımdan yeni icradan çıktım bana kart çıkmaz diyemedimmmm