Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling tahir1603 / Kasa 1k Hedef 2 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Losers

🅜🅡🅛🅑🅡🅐
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,144
31,295
113
sadece ben ban yemiycem siz cok mu masumsunuz baskana yazdim insanlari tahrik ediyorsunuz beni etiketliyorsunuz konuyu başlatan sizlersiniz bununla ilgili yaptırım olmayacak mi yani
Tahrik ban sebebi değil admine bizzat sorduö ama sen anaya sövdün

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,086
43,794
113
ben zaten gelmem işim yok konunuzda da benim muhabbetimi gecirmesinler yeter
Senin ismini kimse zikretmicek zaten bizde yatarız şimdi ramazan ramazan sabri öğrendik sukur seninle bi derdimiz de yok az muhabbet edelim dedik konu nerelere geldi gelip başkanı etiketlemen çok yanlış erkek adam kimseyi raporlamaz yapma

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,662
28,816
113
Geçen gün yapı kredi mobil bankacılığı açmak için görüntülü görüşmeye katıldım bi tane kız çıktı çok güzeldi kız neyse bakıştık falan kimliğimi falan istedi dedim aha bana yürüyor neyse gösterdik falan sonra dedi kredi kartı ister misiniz utancımdan yeni icradan çıktım bana kart çıkmaz diyemedimmmm

tahir1603

U-MUTSUZ ÜYE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,960
15,819
113
Geçen gün yapı kredi mobil bankacılığı açmak için görüntülü görüşmeye katıldım bi tane kız çıktı çok güzeldi kız neyse bakıştık falan kimliğimi falan istedi dedim aha bana yürüyor neyse gösterdik falan sonra dedi kredi kartı ister misiniz utancımdan yeni icradan çıktım bana kart çıkmaz diyemedimmmm
Çıkmayınca anlamadi demi

Losers

🅜🅡🅛🅑🅡🅐
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,144
31,295
113
Çok komik ama hiç komiktr değil bunu nasıl başardın puauja

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...