Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling tahir1603 / Kasa 1k Hedef 2 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Losers

🅜🅡🅛🅑🅡🅐
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,415
31,617
113
@Losers ortamdan nemalanip ne diye kaybol uza vs kelimelerle kendi capini bize gosterme niyetindesin yada başka birşey mi var canini sıkan elimizden gelen biseyse yardımcı olmak isterim kalp kırmamaya özen gösterelim olur mu
Evet kabga etmek istiyorum siz denk geldiniz bu konuda yardımcı ol beni tahrik et

Erhan2121

Sevilmeyen üye ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,609
44,372
113
hergun ayni muhabbet birader dun de boyle oldu konuyu siz başlattınız adam gidiyor baska konuda beni etiketliyor muhabbetimi yapmasanız benim konunuzda işim yok zaten
Yaw kaybol burdan eğer babanın oğluysan dm den yazarsın bana laf ebeliği yapma kimse senin adını zikretmez bide sen kimsin lan

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,771
29,017
113
@Losers ortamdan nemalanip ne diye kaybol uza vs kelimelerle kendi capini bize gosterme niyetindesin yada başka birşey mi var canini sıkan elimizden gelen biseyse yardımcı olmak isterim kalp kırmamaya özen gösterelim olur mu
Kardesım siz sadece paranız bitince foruma girer 3-5 bısey koparmaya gelirsiniz biz burda çoğu zaman muhabbet için geliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...