- 1,714
- 2,012
- 113
Aynen o milleti dolandırınca pp değişiyor sanırım tanımasınlar diyeSen eskiden the bag pp li kardeş değil misin?
Aynen o milleti dolandırınca pp değişiyor sanırım tanımasınlar diyeSen eskiden the bag pp li kardeş değil misin?
Evet kabga etmek istiyorum siz denk geldiniz bu konuda yardımcı ol beni tahrik et@Losers ortamdan nemalanip ne diye kaybol uza vs kelimelerle kendi capini bize gosterme niyetindesin yada başka birşey mi var canini sıkan elimizden gelen biseyse yardımcı olmak isterim kalp kırmamaya özen gösterelim olur mu
Aynen kardeşim touch Blue alsana surdanGolde ofsayt bu arada bizim oyuncunun götünden çizgi çekmişler
hergun ayni muhabbet birader dun de boyle oldu konuyu siz başlattınız adam gidiyor baska konuda beni etiketliyor muhabbetimi yapmasanız benim konunuzda işim yok zatenKardeşim muhabbeti kavgaya çevirdin git artık be
Ortadan mıİkiye bölecem seni artık haa
Ben dengimle denk olurum sen takıl oldugun yerde başarılarEvet kabga etmek istiyorum siz denk geldiniz bu konuda yardımcı ol beni tahrik et
İsim vermedik güle güle kardeşimhergun ayni muhabbet birader dun de boyle oldu konuyu siz başlattınız adam gidiyor baska konuda beni etiketliyor muhabbetimi yapmasanız benim konunuzda işim yok zaten
Para lazım ona ben biliyorum yardımcı olabilirsen sevinir@Losers ortamdan nemalanip ne diye kaybol uza vs kelimelerle kendi capini bize gosterme niyetindesin yada başka birşey mi var canini sıkan elimizden gelen biseyse yardımcı olmak isterim kalp kırmamaya özen gösterelim olur mu
niye sende eskiden Paul Walker vardi pp değişemez miyim sen kimi dolandırdın?Aynen o milleti dolandırınca pp değişiyor sanırım tanımasınlar diye
Valla shellacın uyarısı var yönetime bildirdim zaten benSponsor olduk rol açtırdık mevzu nerelere geldi ben banlanmam bu yüzden dimi
Yaw kaybol burdan eğer babanın oğluysan dm den yazarsın bana laf ebeliği yapma kimse senin adını zikretmez bide sen kimsin lanhergun ayni muhabbet birader dun de boyle oldu konuyu siz başlattınız adam gidiyor baska konuda beni etiketliyor muhabbetimi yapmasanız benim konunuzda işim yok zaten
UzaBen dengimle denk olurum sen takıl oldugun yerde başarılar
dm den yazınca ne olcak dovecen mi dur yaziyorumYaw kaybol burdan eğer babanın oğluysan dm den yazarsın bana laf ebeliği yapma kimse senin adını zikretmez bide sen kimsin lan
Yandık aq 40 yil lafını duyarım ben bununSponsor olduk rol açtırdık mevzu nerelere geldi ben banlanmam bu yüzden dimi
Olsa lafını yapmazdim inan yanlis tanındim su sancılı dönemden gectigim için yarın Allah kerimPara lazım ona ben biliyorum yardımcı olabilirsen sevinir
Enteresan ama şimdiye kadar nasıl deşifre olmadı bu, yada ben mağaramda mutlu mutlu yaşıyor muydumAynen o milleti dolandırınca pp değişiyor sanırım tanımasınlar diye
Kardesım siz sadece paranız bitince foruma girer 3-5 bısey koparmaya gelirsiniz biz burda çoğu zaman muhabbet için geliriz@Losers ortamdan nemalanip ne diye kaybol uza vs kelimelerle kendi capini bize gosterme niyetindesin yada başka birşey mi var canini sıkan elimizden gelen biseyse yardımcı olmak isterim kalp kırmamaya özen gösterelim olur mu