- 24,335
- 15,013
- 113
Ben yerimBu forumda tahir allan barrios haylan
Kimsenin bir kuruş parasını yemez en sağlam kisiler bunlar kapat sende konuyu siktiret
Ben yerimBu forumda tahir allan barrios haylan
Kimsenin bir kuruş parasını yemez en sağlam kisiler bunlar kapat sende konuyu siktiret
Agacim isim geçirmiyoruz ben senden geçtim sende benden geç olur mumuhtemelen benden bahsediyorsun cunku onu ben demistim ispat et kardesim olur mu bak benimle ilgili muhabbet yapmayın diyorum sana anlamiyor musun ? ha senin oyle birsey yaptığına da gercekten inanmadım yani adamın trol olduğu belliydi zaten
Bi 3k çalışırdı hwhszhHaklısın ağam ama kolpa olduğu belli, hem banada paslamadın bişey, illa banada düşerdi bu pastadan bir dilim😂
Insan kendine iyi dememesi lazım o yüzden sizlerin ismini zikrettim zaten bu froumda eli düzgün kac adam varki bide gelip iyiye laf etmeleri sacmalikSende yemezsin aga eminim
isim etiket etmene gerek yok zaten hala benim muhabbetimi yapıyorsunAgacim isim geçirmiyoruz ben senden geçtim sende benden geç olur mu
Dilim baya küçükmüş, başka ortaklarımız mı var?Bi 3k çalışırdı hwhszh
Verdin mi escapenin parasınımuhtemelen benden bahsediyorsun cunku onu ben demistim ispat et kardesim olur mu bak benimle ilgili muhabbet yapmayın diyorum sana anlamiyor musun ? ha senin oyle birsey yaptığına da gercekten inanmadım yani adamın trol olduğu belliydi zaten
Aynen ben doğruyum demek abes kaçar parayla sınanmayan da bilemez bu para Nalet biseydir kötü kafaya girmek nasip olmasın çünkü sıkıntılı mevzuInsan kendine iyi dememesi lazım o yüzden sizlerin ismini zikrettim zaten bu froumda eli düzgün kac adam varki bide gelip iyiye laf etmeleri sacmalik
Son 2 senedir bu adamları tanıyorum dhaa bir olaylarını gormedim hepsini çok iyi tanıyorum o yuzden bu adamları söyledim dostum guven dedin mi onu zamana yaymak lazim ve suan benim gözümde bu adamlar varBen yerim
100 lira 1000 lira olmadı mı kardesım çok aktif gördüm seniBen yerim
İşte benim adamımBen yerim
verdim sullyVerdin mi escapenin parasını
Ohh haşırt bende bunun tribi atcam şimdiBu forumda tahir allan barrios haylan
Bi malda bu hem dolandırıcı hem malverdim sully
+1 erhoInsan kendine iyi dememesi lazım o yüzden sizlerin ismini zikrettim zaten bu froumda eli düzgün kac adam varki bide gelip iyiye laf etmeleri sacmalik
Tabiki ben tek yemem ki aga snnemre kaç kere attı geri dönemedim allan var sen varsın Ahmet var erhan var kazansam atacağım insanlar varda iyilik yapicam diye herhalde Allah da vermiyorDilim baya küçükmüş, başka ortaklarımız mı var?
Yok detroitten batınca 3 5 orana bastık son kalanı olmadı. Sinirle jojoda 3 gündür kodlarla biriktiğim 500ü de ezdim tertemiz sıfırım kafam rahat100 lira 1000 lira olmadı mı kardesım çok aktif gördüm seni
Oooo kod biriktirmeler falan gizli zenginYok detroitten batınca 3 5 orana bastık son kalanı olmadı. Sinirle jojoda 3 gündür kodlarla biriktiğim 500ü de ezdim tertemiz sıfırım kafam rahat
Yok la takılıyom ben öylesine ne uzun uzun yazıyonSon 2 senedir bu adamları tanıyorum dhaa bir olaylarını gormedim hepsini çok iyi tanıyorum o yuzden bu adamları söyledim dostum guven dedin mi onu zamana yaymak lazim ve suan benim gözümde bu adamlar var
Hiç sınanacak kadar param olmadı be TahirimAynen ben doğruyum demek abes kaçar parayla sınanmayan da bilemez bu para Nalet biseydir kötü kafaya girmek nasip olmasın çünkü sıkıntılı mevzu