- 1,062
- 223
- 63
Günlük 3 paket içiyorum aylık sırf 9K yavaş yavaş kendimi hasta etmeye harcıyorum yani. İşin kötüsü bunu bilmeme rağmen bırakamıyorum 😒
umarım azaltırsın baya bi para gidiyormuş bu devirde 9k büyük bi mevla gercekdenGünlük 3 paket içiyorum aylık sırf 9K yavaş yavaş kendimi hasta etmeye harcıyorum yani. İşin kötüsü bunu bilmeme rağmen bırakamıyorum 😒
Olumsuz taraflarını düşünmen gerek bırakmak için. Tahmin ettiğinden çok daha melanet birşey. Resmen geçmişin artığı. Gecekte sigara diye birşey olacağını bile zannetmiyorum. Hatta gelecekte çocuklara anlatılacak ve çocuklar da şaşıracaklar gerçekten insanlar bilerek kendini mi zehirliyordu diyeGünlük 3 paket içiyorum aylık sırf 9K yavaş yavaş kendimi hasta etmeye harcıyorum yani. İşin kötüsü bunu bilmeme rağmen bırakamıyorum 😒
Kral bu dediğin ne kdr zamanda oldu la genclesmissin resmenHerkese merhaba. Ortalama günde 1.5 paket sigara içiyordum. Sigarayı bırakalı 2-3 hafta oldu ve yaşadığım farklılıkları anlatmak istedim. Her şeyden önce sigaranın enerjimi ciddi manada sınırlandırdığını fark ettim. Çok daha iyi nefes alabiliyorum ve sigara içerken birçok kısa mesafe yere bile arabayla gidiyordum fakat artık yürümeye üşenmiyorum. Hareketliliğim arttı ve yaklaşık 2-3 kilo kadar da verebildim. Bütün bu olumlu durumlardan sonra en güzeli de sigara içmeyi hiç istemiyor olmam. Ayrıca en kolay yakalanılan kanser türü de açık ara akciğer kanseriymiş
Uzun lafın kısası sigara içenler aslında intihar ediyorlar. Sigarayı kökten yasaklamaya karşıyım ama ciddi önlemler alınması gerektiğini düşünüyorum
2-3 haftada bile farkı hissediyorsun. Kendini daha diri ve enerji dolu hissediyorsunKral bu dediğin ne kdr zamanda oldu la genclesmissin resmen
Harbiden fark ediyor birşeyler. Eski mayışıklığım yokFarkettim dediği değişikliklerde nikotinsiz kalan beynin arkadaşa oynadığı oyunlardan ibaret 🤣 Öyle bi yazmış ki demekki 20 yıl içsek bıraksak 2 haftada hiç içmemiş gibi oluyoruz 🤣🤣🤣
16 dan 26 ya kadar içtim. Sonra 4 yıl bıraktım. 1.5 yıl önce gene başladım ve 3 hafta önce bıraktım. Çok kilo almaya başladım çünkü. Enerjimi azaltıyor sigara. Bir daha da başlamayı düşünmüyorum. Yaşım da artık o kadar genç değil. Otsbir oldukSigara içerken konuya denk geldik dost nekadar süredir kullanıyordun
Seninki psikolojik aga. Öyle dediğin gibi günlük 1.5 paket içen biri bırakınca 2-3 haftada dediğin değişimleri yaşaması imkansız.Harbiden fark ediyor birşeyler. Eski mayışıklığım yok
Yanlıs yere yazdın reis. Ben hariç alayı sigara içiyordur bu forumda. Ben ağzıma alkol ve sigara vurmadım . Zina yaparım kumar oynarımHerkese merhaba. Ortalama günde 1.5 paket sigara içiyordum. Sigarayı bırakalı 2-3 hafta oldu ve yaşadığım farklılıkları anlatmak istedim. Her şeyden önce sigaranın enerjimi ciddi manada sınırlandırdığını fark ettim. Çok daha iyi nefes alabiliyorum ve sigara içerken birçok kısa mesafe yere bile arabayla gidiyordum fakat artık yürümeye üşenmiyorum. Hareketliliğim arttı ve yaklaşık 2-3 kilo kadar da verebildim. Bütün bu olumlu durumlardan sonra en güzeli de sigara içmeyi hiç istemiyor olmam. Ayrıca en kolay yakalanılan kanser türü de açık ara akciğer kanseriymiş
Uzun lafın kısası sigara içenler aslında intihar ediyorlar. Sigarayı kökten yasaklamaya karşıyım ama ciddi önlemler alınması gerektiğini düşünüyorum
Daha önce de 10 yıl içip 4 yıl bırakmıştım. Kiloları verince gene başladımSeninki psikolojik aga. Öyle dediğin gibi günlük 1.5 paket içen biri bırakınca 2-3 haftada dediğin değişimleri yaşaması imkansız.
Sigara içerken okudum. Bitsin, bir tane daha yakcam. Kahve ile iyi gidiyorHerkese merhaba. Ortalama günde 1.5 paket sigara içiyordum. Sigarayı bırakalı 2-3 hafta oldu ve yaşadığım farklılıkları anlatmak istedim. Her şeyden önce sigaranın enerjimi ciddi manada sınırlandırdığını fark ettim. Çok daha iyi nefes alabiliyorum ve sigara içerken birçok kısa mesafe yere bile arabayla gidiyordum fakat artık yürümeye üşenmiyorum. Hareketliliğim arttı ve yaklaşık 2-3 kilo kadar da verebildim. Bütün bu olumlu durumlardan sonra en güzeli de sigara içmeyi hiç istemiyor olmam. Ayrıca en kolay yakalanılan kanser türü de açık ara akciğer kanseriymiş
Walla ben bu işlere genetik olarak bakıyorum. Yani biyolojik yapıyla alakalı. Bak en basitinden daha 2 ay önce amcam vefat etti 86 yaşında tütün içiyordu ölüm nedeni sigara değil, onu büyüğü duruyo 91 yaşında onunda büyüğü en büyük amcam duruyo 93 yaşında hala da kendi işini görecek durumda. Bunu şöyle düşünecen kimisi 1 duble içer zil zurna sarhoş olur kimisi 70 lik bitirir düz ipte yürür. Yani işin özü insanın yapısal gücündeDaha önce de 10 yıl içip 4 yıl bırakmıştım. Kiloları verince gene başladım
Sigara içerken kilo veremiyorum. Enerjimi sınırlandırıyor. Hiç spor yapasım gelmiyor. Uyuşuk hissediyorum. Ama bu sefer kilo verince de tekrar başlamayı düşünmüyorum
Zaten içerken ben de sigarayı bırak diyenleri iplemezdim. Yani diyecek bir şeyim yok. Tercih seninSigara içerken okudum. Bitsin, bir tane daha yakcam. Kahve ile iyi gidiyor
İçinde zibilyon tane zehir var bunun. Normal doğal tütün de zararlı ama fabrikasyon tütün bildiğin zehir. İçinde birsürü eser miktarda zehir türleri var. Arsenik, benzin, hidrojen siyanid ,karbon monoksit, aseton bunlardan bazıları. Fabrikasyon tütünde 4 bin çeşit kimyasal madde karışımı var. Şakası yok bu işinWalla ben bu işlere genetik olarak bakıyorum. Yani biyolojik yapıyla alakalı. Bak en basitinden daha 2 ay önce amcam vefat etti 86 yaşında tütün içiyordu ölüm nedeni sigara değil, onu büyüğü duruyo 91 yaşında onunda büyüğü en büyük amcam duruyo 93 yaşında hala da kendi işini görecek durumda. Bunu şöyle düşünecen kimisi 1 duble içer zil zurna sarhoş olur kimisi 70 lik bitirir düz ipte yürür. Yani işin özü insanın yapısal gücünde
Bilim de değişkenlik gösterir o kadar gerçek değildir. O sigara içip ciğeri temiz çıkanlar o bilimsel dediğin bilgileri çürütüyor.sigaranın ölümcül olduğu bilimsel deneylerle kesinleşmiş ve ispatlanmıştır ancak türkler ve bizim gibi 2. hatta 3. sınıf ülkelerde insanlar okumadığı veya kafasının dikine gideni kabul görüp yaptıgı icin kimse sigaranın akciğere uzun vadede zarar verdiğini önemsemiyor hiçbirimiz oturup vucudumuzu ıncelemıyoruz veya okulda öğrenmıyoruz ülkenin eğitim seviyesi çok düşük seviyede olduğu için de gözümüzle görmediğimiz hiçbir şeye inanmıyoruz ha bazıları tanrıya inanıyor ama bu ailevi ve sosyolojik bir durum olduğu için kültürümüzde her daim vardı ve olmaya devam edecek yurtdışında kimse dine inandırılmak için zorlanmıyor yeryüzünde kanıtlanmış tek gerçek bilimdir bunu türkler olarak kabullenemedigimiz icinde ülkenin eğitim seviyesinin ne kadar vahim durumda oldugunu goremıyoruz kısaca özetlersek herkes kendini akıllı bilmiş zannedıyor ama bısey bildikleri yok
ÖRNEK: Adamın birini mikrofona tutuyorlar sıgara zararlı mı dıyorlar adam vucudu hakkında bilgi sahibi olmadıgı icin, zararlı değil zararlı olsa allah yetiştirtir mi tütün diyor bu durum benım söylediklerimi en basit şekilde kanıtlıyor maalesef ki ülkenin durumu kötü bir an önce insanlar bilimsel araştırmaları ciddiye almalı tek gerçek dedigim gibi bilimdir