- 3,013
- 527
- 113
118-112
Olmaz uyuyamazsin.komussu açken tok yatan bizden deildirNeyse dağıtırız da ben bayılıcam uykudan gündüze kalır sizin ödüller haberiniz olsun
Yarım saat dayan site 15 dk ya gönderir zaten MaxNeyse dağıtırız da ben bayılıcam uykudan gündüze kalır sizin ödüller haberiniz olsun
Bi tek bana etiket atmışsın kanka bi mutlu etti 3lükten sonra@JoeQuanqa
Hayat1kumar
Ferdikadıoğlu
Marley
@sapsap10 liste bu
Sol ayağım sen ödülü yazana kadar iki mesaj atmış . Manuelernandes ın de 3-4 mesajı var . Onları sen bileceksin
Zaten olanı gördün benim şansım yerinde ne dersem itinayla tersine dönerNeyse dağıtırız da ben bayılıcam uykudan gündüze kalır sizin ödüller haberiniz olsun
Sol ayağım derken. Sol ayağım için ödül istemiyorum yanlış anlaşılmasın @sapsap10@JoeQuanqa
Hayat1kumar
Ferdikadıoğlu
Marley
@sapsap10 liste bu
Sol ayağım sen ödülü yazana kadar iki mesaj atmış . Manuelernandes ın de 3-4 mesajı var . Onları sen bileceksin
Bende diyorum bu solayağım ne alaka oda birisiymiş yeni fark ettimSol ayağım derken. Sol ayağım için ödül istemiyorum yanlış anlaşılmasın @sapsap10
Saolasın solayağıma da atarız manuel 500 msj altı@JoeQuanqa
Hayat1kumar
Ferdikadıoğlu
Marley
@sapsap10 liste bu
Sen çekene kadar o da 500 oluyor 🤣🤣Saolasın solayağıma da atarız manuel 500 msj altı
Yat uyu dost kepenkler kapandı🤣Geçen dede uykum var dedi bir kupon daha yaptı,ben bir kupon daha bekliyorum @sapsap10 dan![]()
Solayağım da 500 msj altıymış görmedimSen çekene kadar o da 500 oluyor 🤣🤣