- 56,517
- 31,393
- 113
Bak mesela ben desem ki şuan şapşap 1 kupon daha yapamaz diye yapar göklerden öyle bi karar gelmesi an meselesi olur dememleGeçen dede uykum var dedi bir kupon daha yaptı,ben bir kupon daha bekliyorum @sapsap10 dan![]()
Bak mesela ben desem ki şuan şapşap 1 kupon daha yapamaz diye yapar göklerden öyle bi karar gelmesi an meselesi olur dememleGeçen dede uykum var dedi bir kupon daha yaptı,ben bir kupon daha bekliyorum @sapsap10 dan![]()
4 lü yazsın bana diğer 2 arkadaş 500 msj altı maalesef forum kuralları gereği ödül alamıyor@JoeQuanqa
Hayat1kumar
Ferdikadıoğlu
Marley
@sapsap10 liste bu
Sol ayağım sen ödülü yazana kadar iki mesaj atmış . Manuelernandes ın de 3-4 mesajı var . Onları sen bileceksin
O ondan beter zaten. Yine de 1 k dağıtılacaksa sigara parası at onlara da kardo gitsinSolayağım da 500 msj altıymış görmedim![]()
Teşekkürler hocam ben de daha yeniyim 500 mesajım yok eğer öyle bir kural varsa. Bir dahaki etkinliklere inşallah maksat vakit geçirmek burada.Saolasın solayağıma da atarız manuel 500 msj altı
Sağayağın dır oSolayağım da 500 msj altıymış görmedim![]()
İnşallah dost aktif olun zamanla siz de katılırsınız.Teşekkürler hocam ben de daha yeniyim 500 mesajım yok eğer öyle bir kural varsa. Bir dahaki etkinliklere inşallah maksat vakit geçirmek burada.
Bi uyuyalım da gündüz bakarızO ondan beter zaten. Yine de 1 k dağıtılacaksa sigara parası at onlara da kardo gitsin
500 mesaj altı acemi üstü yeniçeri ben mesela padişah pozisyonundayım500 mesaj altı ne oluyor dostlar onu çözemedim.
O çekim gelmeden uyumazsın be 😀 İnsan çekimi beklerBi uyuyalım da gündüz bakarız![]()
Uyursun yazsam acaba uyuyamazmısın diye düşünmeye başladım bileBi uyuyalım da gündüz bakarız![]()
Bayılıcam dost 2fa falan herşey aktif 🤣O çekim gelmeden uyumazsın be 😀 İnsan çekimi bekler
Devrecilik yok dost forum kuralları var uymayanı direk banlıyorlar 500 mesaj altı üyeler ödül alamıyorVay be burada da mı devrecilik kahrolası düzen![]()
Adam şeytanı bile ekarte etmiş her türlü uyur şimdiBayılıcam dost 2fa falan herşey aktif 🤣
15 dk dayan geliyor siteyle konuştum . Finans birimine ilettim 5-15 dk içinde hesabında dedileeBayılıcam dost 2fa falan herşey aktif 🤣
Senin için 15 dk bekleyeceğim 16.dk da forumu terk ederim🤣15 dk dayan geliyor siteyle konuştum . Finans birimine ilettim 5-15 dk içinde hesabında dedilee
Oyalayın lan şu adamı ben elimden geleni yapiyorum 🤣Adam şeytanı bile ekarte etmiş her türlü uyur şimdi
Altı mesajım kalmış aha bunuda attım 5Devrecilik yok dost forum kuralları var uymayanı direk banlıyorlar 500 mesaj altı üyeler ödül alamıyor
Sen rahat ol ben uyur dedim ya uykun gider şimdi 😀😀Senin için 15 dk bekleyeceğim 16.dk da forumu terk ederim🤣