- 56,517
- 31,393
- 113
Adam haklı ama bi o kalmış bıraksalar tüm nba yı kupona eklicektin tuttuk iyikiIndıana yok ki kuponda 🤣🤣
Adam haklı ama bi o kalmış bıraksalar tüm nba yı kupona eklicektin tuttuk iyikiIndıana yok ki kuponda 🤣🤣
6 dkda 19 kalmış la gelir oAtlanta maçına bak 5 dk da 17 atmışlar yeni kanser başlıyor![]()
10 orana anca böyle ulaştık napalım dost🤣Adam haklı ama bi o kalmış bıraksalar tüm nba yı kupona eklicektin tuttuk iyiki
6 dk da 19 atarlar essek değillerseAtlanta maçına bak 5 dk da 17 atmışlar yeni kanser başlıyor![]()
Kör tarafıma denk gelmiş la detroiti indina goredum awIndıana yok ki kuponda 🤣🤣
Valla sende haklısın bize versen ben tek maçta 10 oranı koyar şimdi yatar uyurdum sen işini biliyon ha sen varya sen10 orana anca böyle ulaştık napalım dost🤣
Bu baywin deki gibi 15x yap 25 çekse güzel basket oynanması çok iyi olmuş10 orana anca böyle ulaştık napalım dost🤣
Detroit indiana mı gördün o değilde torontoyu gördün müKör tarafıma denk gelmiş la detroiti indina goredum aw
Baywin futbol dost sadeceBu baywin deki gibi 15x yap 25 çekse güzel basket oynanması çok iyi olmuş
Yok bakimDetroit indiana mı gördün o değilde torontoyu gördün mü
Sadece 3 pere bakYok bakim
Aynen o yüzden dedim burası iyiymiş basket oynanıyor.Orada sadece futbol olması işi zorlaştırıyor baya.Baywin futbol dost sadece
Takip edenlere bölüstur benceValla zarar çok dostlar 1k yı son takip edenlere mi bölüştürelim yoksa roll mu yaptıralım karar verin
Kafana göre kardo. Sabah olmak üzere dağıt gitsinValla zarar çok dostlar 1k yı son takip edenlere mi bölüştürelim yoksa roll mu yaptıralım karar verin