- 15,434
- 4,391
- 113
Evet bir arkadaş daha varmis merhabalar dostum dün sende var mıydın rollde @TheNightMare ve @SaHgEc vardılar+1 4 gündür görüyorum arkadaşı rollerden ödül alıyor ardından hiçbir şekilde roll açmıyor
Evet bir arkadaş daha varmis merhabalar dostum dün sende var mıydın rollde @TheNightMare ve @SaHgEc vardılar+1 4 gündür görüyorum arkadaşı rollerden ödül alıyor ardından hiçbir şekilde roll açmıyor
Teşekkürler dostTebrikler kral
Evet hatta @TheNightMare banada gönderdi roll açtım denedik olmadı ama bu ezelin hiç açtığını görmedim aksine hep aldığını gördüm. İban sallayıp rastgele birine göndermek dünyaya daha yararlı olacağını düşünüyorum.Evet bir arkadaş daha varmis merhabalar dostum dün sende var mıydın rollde @TheNightMare ve @SaHgEc vardılar
Rica ederim ilk defa birine tilt oldum ve zaten yeni üye hiç rolling açmamış ödül toplayıp gidiyor sadece boş bir ödül gönderme olur emeğine sağlık roll için dost ben takip etmiyordum ödül falan talep etmiyorum sadece uyarmak istedim cansınUyarıları dikkate alacağım sağolun
Freebet kuponu paylaşmışmıydın göremedim kral takip edelimFreebet açıkken çekime izin verildi bilginiz olsun
Sistemi değiştirmiş demekkiFreebet açıkken çekime izin verildi bilginiz olsun
Cok iyi dedin dost Uzay boşluğuna giden bir para olacaktır.Evet hatta @TheNightMare banada gönderdi roll açtım denedik olmadı ama bu ezelin hiç açtığını görmedim aksine hep aldığını gördüm. İban sallayıp rastgele birine göndermek dünyaya daha yararlı olacağını düşünüyorum.
Evet arkalarda kaldıFreebet kuponu paylaşmışmıydın göremedim kral takip edelim
Seni normalde böyle değilsin demek ki bişey var dostRica ederim ilk defa birine tilt oldum ve zaten yeni üye hiç rolling açmamış ödül toplayıp gidiyor sadece boş bir ödül gönderme olur emeğine sağlık roll için dost ben takip etmiyordum ödül falan talep etmiyorum sadece uyarmak istedim cansın
Bol şans tekrardan
Cidden dost asla birine cephe almam kolay kolay ama haksızlik onun yaptığı ve insanlık zaafı varSeni normalde böyle değilsin demek ki bişey var dost
Dost jokerdede sabah bir forumdan üye konu açmıştı 2fası kapalıydı hesabını boşaltmışlardı dikkatli ol kapalıysada aç bence
Evet AkgülunDost jokerdede sabah bir forumdan üye konu açmıştı 2fası kapalıydı hesabını boşaltmışlardı dikkatli ol kapalıysada aç bence
Site ismi paylasmasan daha iyiydi dost istersen 2fa açık değilse hemen aç ya da authenticator girmesin kimse
Her daim açıkSite ismi paylasmasan daha iyiydi dost istersen 2fa açık değilse hemen aç ya da authenticator girmesin kimse
O zaman rahatız nasıl insanlar var uğraşıyorlar ciddenHer daim açık