Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Samoaaa41 | Kasa 500 Hedef 4

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

deathdancex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,186
2,294
113
Evet bir arkadaş daha varmis merhabalar dostum dün sende var mıydın rollde @TheNightMare ve @SaHgEc vardılar
Evet hatta @TheNightMare banada gönderdi roll açtım denedik olmadı ama bu ezelin hiç açtığını görmedim aksine hep aldığını gördüm. İban sallayıp rastgele birine göndermek dünyaya daha yararlı olacağını düşünüyorum.

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,435
4,392
113
Uyarıları dikkate alacağım sağolun
Rica ederim ilk defa birine tilt oldum ve zaten yeni üye hiç rolling açmamış ödül toplayıp gidiyor sadece boş bir ödül gönderme olur emeğine sağlık roll için dost ben takip etmiyordum ödül falan talep etmiyorum sadece uyarmak istedim cansın

Hakan170

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
79,132
15,153
113
Rica ederim ilk defa birine tilt oldum ve zaten yeni üye hiç rolling açmamış ödül toplayıp gidiyor sadece boş bir ödül gönderme olur emeğine sağlık roll için dost ben takip etmiyordum ödül falan talep etmiyorum sadece uyarmak istedim cansın
Seni normalde böyle değilsin demek ki bişey var dost

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,435
4,392
113
Şuan forumda mesaj bile yazmıyor farkındaysanız burdan bir şey cikaramiycaz dedi herhalde 😇

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...