- 15,434
- 4,391
- 113
@Ezel345Sıkı takipleyen 3 kişi var. 3unuze de roll actiricam bakiye el verirse
Bu arkadaş roll açmaz gönderme lütfen ödül dostum diğer arkadaşlara helali hoş olsun ...
@Ezel345Sıkı takipleyen 3 kişi var. 3unuze de roll actiricam bakiye el verirse
Tamam takip ederiz reis diğer kupon için tebrik ederim fena ezdiYatarsa Moskova direkt çekim vericem. Tutarsa diğerlerini mecbur beklemek zorundayım
TL mi yoksa 350 geldi yazmisim@Ezel345 adlı arkadaşımız rollerden sadece para toplayıp saçma sapan konuşan biri lütfen dikkat et dün bır roll kazanıyor teşekkür etme yok ve üstüne ödül gönderilmeden önce miktarı gönderildikten sonra 350 TL mi diye sitem ediyor (Lütfen oku)
Geçmişten bakarız dost@Ezel345
Bu arkadaş roll açmaz gönderme lütfen ödül dostum diğer arkadaşlara helali hoş olsun ...
Teşekkürler dost emeğinize sağlıkTamam takip ederiz reis diğer kupon için tebrik ederim fena ezdi
seviyene inemeye gerek yok birdaha hakkımda yazma@Ezel345
Ne demek kazan yeterliTeşekkürler dost emeğinize sağlık
Seninde emeğine sağlık güzel maçlardiTeşekkürler dost emeğinize sağlık
Rica ediyorum dost hatta ekran görüntüsü iletebilirim arkasından baya sallanmasina rağmen ödülü aldığı için foruma uğramadı bile ne atılan ödüle teşekkür ne başka bir şey eminim kötü niyetli biri !!Geçmişten bakarız dost
Ben takip ettim rolü arkadaş sonradan gelip 2. Adımda bol şans deyip araya kaynıyor bakabilirsin geçmişeTeşekkürler dost emeğinize sağlık
Açık kupon varsa reddeder dost71 sayı fark atmış O da sonuçlandı. Çekimi bi deneyeceğim ama freebet açıkken hep reddediyor. Bilgi vericem
Dün forumda konuşulanları gördün mü sen gittikten sonra ? Ödülü alıp kaybolman insanlik mi odulu almadan önce miktarı sorman ?TL mi yoksa 350 geldi yazmisim
Arkadaş ödül istemiyor ki zatenBen takip ettim rolü arkadaş sonradan gelip 2. Adımda bol şans deyip araya kaynıyor bakabilirsin geçmişe
Sen görüyorsun zaten71 sayı fark atmış O da sonuçlandı. Çekimi bi deneyeceğim ama freebet açıkken hep reddediyor. Bilgi vericem
İşe gittimDün forumda konuşulanları gördün mü sen gittikten sonra ? Ödülü alıp kaybolman insanlik mi odulu almadan önce miktarı sorman ?
Bekleriz problem yok71 sayı fark atmış O da sonuçlandı. Çekimi bi deneyeceğim ama freebet açıkken hep reddediyor. Bilgi vericem
Sana fazla gönderilmiş 250 sini geri at diye dalga geçmemize rağmen cevap bile vermedin tek hedefin para alıp kaçmak !!! Cevap bekliyorum...TL mi yoksa 350 geldi yazmisim
Miktar o sormamin nedeni emin olmak içindi bazen çalıştığım yerde atıyorDün forumda konuşulanları gördün mü sen gittikten sonra ? Ödülü alıp kaybolman insanlik mi odulu almadan önce miktarı sorman ?
Açıkta kupon değil de bonus freebet sonuçta. O varken reddediyorAçık kupon varsa reddeder dost