Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Recebb / Rastgele

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

orhuneses

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,015
2,528
113
Aresteki kuponu atabilir mi biri takip yapalım

akin01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,089
1,353
113
Arkadasım ben sana mı sordum sımdı sen neden cevap yazıyorsun kotu bırsey mı dedık Gelirse Cekılısde olabılırdı Beklemede neden onu merak ettım konu sahibi yazardı senn yazman bıraz garip oldu
Neden çekiliş olmadı yazmışsın. Tabi destek vermeden beleşten çekilişte çıkmaya Alışmışsın sende haklısın :)

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,740
28,962
113
Arkadasım ben sana mı sordum sımdı sen neden cevap yazıyorsun kotu bırsey mı dedık Gelirse Cekılısde olabılırdı Beklemede neden onu merak ettım konu sahibi yazardı senn yazman bıraz garip oldu
Neyi garip oldu hocam tuhafsın ya ne yazmışım ben :) bilmediği için konu açmayı falan ondan ben yazdım burda aktif olduğum için sence cok hakim olsa foruma konulara konu açmaya falan konunun basında recebb yazar mı

Guerra06

POKERFACE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
13,418
8,912
113
Neden çekiliş olmadı yazmışsın. Tabi destek vermeden beleşten çekilişte çıkmaya Alışmışsın sende haklısın :)
Dostum sen neden millete bu üslup ile yaklaşıyorsun.Benim İskorpitle en ufak muhabbetim bile yok fakat gördüğüm kadarıyla elinde oldukça dağıtan bir arkadaş.Ona buna laf söz söylemek sadece huzuru bozar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...