- 28,580
- 26,554
- 113
Bende yemk yicem beyler yoruldum tek tek millete para atmk bile zahmetli iş herkes yapmaz ha bunu 
Unıted cı hosgeldunBol şans @sukes1982 reis. Yeni geliroyruz neler dönmüş burda şansınız bol olsun. @Recebb
Büyük adamsın kimi var 10 k kazanır 100 tl dagıtmaz sen gönlü güzel bi abimizsinBende yemk yicem beyler yoruldum tek tek millete para atmk bile zahmetli iş herkes yapmaz ha bunu![]()
hoş bulduk kank. Dün o attığım kupon Norwich 1.5 alttan gitti 85te penaltıdan attı depUnıted cı hosgeldun![]()
Konuyu neden beklemede Actınız onu merak ettım Gelirse cekılıs neden DegilBende yemk yicem beyler yoruldum tek tek millete para atmk bile zahmetli iş herkes yapmaz ha bunu![]()
Kendi seçiyor çünkü kime vermek istediğini
konu sahıbı senmısın DostumKendi seçiyor çünkü kime vermek istediğini
Aldın mı sansardan maçları ahahaKendi seçiyor çünkü kime vermek istediğini
Ne alakası var hocam konunun sonunda geliyorsun bu konu niye böyle diyosun sanki konu yeni açılmış kaç tane kupon paylaştı adam sağolsun yardımcı olmaya çalışıyor insanlarakonu sahıbı senmısın Dostum![]()
Hahahahahah keşke alsaydım 😄Aldın mı sansardan maçları ahaha![]()
Eyv kardeşim anca girebildik foruma biz de şansın bol olsunAresteki gwlirse iskorpit orhunenes guerra alır
Alışmışsın tabi hiç totem yapmadan beleş çekilişte çıkmaya sende haklısınkonu sahıbı senmısın Dostum![]()
Arkadasım ben sana mı sordum sımdı sen neden cevap yazıyorsun kotu bırsey mı dedık Gelirse Cekılısde olabılırdı Beklemede neden onu merak ettım konu sahibi yazardı senn yazman bıraz garip olduNe alakası var hocam konunun sonunda geliyorsun bu konu niye böyle diyosun sanki konu yeni açılmış kaç tane kupon paylaştı adam sağolsun yardımcı olmaya çalışıyor insanlara
Umarım olur dostAresteki gwlirse iskorpit orhunenes guerra alır