- 5,015
- 2,528
- 113
Aresteki kuponu atabilir mi biri takip yapalım
Neden çekiliş olmadı yazmışsın. Tabi destek vermeden beleşten çekilişte çıkmaya Alışmışsın sende haklısınArkadasım ben sana mı sordum sımdı sen neden cevap yazıyorsun kotu bırsey mı dedık Gelirse Cekılısde olabılırdı Beklemede neden onu merak ettım konu sahibi yazardı senn yazman bıraz garip oldu
Eyvallah abi kesene bereketSize calısıorum bugun way arkadas herkes alsın dıye ugrasıom su alman basket macını getırdıkmı 700 de ordan gelir.doyurmaya dewam![]()
Aldıgımız kadar Dagıttıgımızda Var Kardeş Sen rahatına BakNeden çekiliş olmadı yazmışsın. Tabi destek vermeden beleşten çekilişte çıkmaya Alışmışsın sende haklısın![]()
Neyi garip oldu hocam tuhafsın ya ne yazmışım benArkadasım ben sana mı sordum sımdı sen neden cevap yazıyorsun kotu bırsey mı dedık Gelirse Cekılısde olabılırdı Beklemede neden onu merak ettım konu sahibi yazardı senn yazman bıraz garip oldu
ooo kralim burdaaSize calısıorum bugun way arkadas herkes alsın dıye ugrasıom su alman basket macını getırdıkmı 700 de ordan gelir.doyurmaya dewam![]()
Ne mutlu sanaAldıgımız kadar Dagıttıgımızda Var Kardeş Sen rahatına Bak
AhahahahhahahArkadaslar hep 25 gonderıyorum papara oayfıx farketmezama papara atıyorum payfıxten kesıntı olunca dımdızlak kalınıyo galıba
sız payfix e payfix sıze bakıo
![]()
Dostum sen neden millete bu üslup ile yaklaşıyorsun.Benim İskorpitle en ufak muhabbetim bile yok fakat gördüğüm kadarıyla elinde oldukça dağıtan bir arkadaş.Ona buna laf söz söylemek sadece huzuru bozarNeden çekiliş olmadı yazmışsın. Tabi destek vermeden beleşten çekilişte çıkmaya Alışmışsın sende haklısın![]()
reis valla senin gibidi yok şurda insanlarin umudusubArkadaslar hep 25 gonderıyorum papara oayfıx farketmezama papara atıyorum payfıxten kesıntı olunca dımdızlak kalınıyo galıba
sız payfix e payfix sıze bakıo
![]()
Ilk resım kuponGeldi mi kupon @Recebb kuponu bulamadım la
Ares kuponu ilk sayfada reisGeldi mi kupon @Recebb kuponu bulamadım la