- 87,926
- 96,631
- 113
Tebrikler metin hocamListeyi adaleti ile nam yapmış @Metings1905 hocama devrettim
Tebrikler metin hocamListeyi adaleti ile nam yapmış @Metings1905 hocama devrettim
Ağlamayı, her omuz her baş her yürek kaldıramaz.Aglıyorum
Eniştem hosgeldinTebrikler metin hocam
Enişte hoşgeldin bana iyi uykularTebrikler metin hocam
Senin mantık bugünkü maçta işledi bakTebrikler metin hocam
İntihar denedim soda şişesinin üzerine oturup 5 saattir tık yok hocam alternatif var mı sendeEniştem hosgeldin
Yine neydem yattin enisteİntihar denedim soda şişesinin üzerine oturup 5 saattir tık yok hocam alternatif var mı sende
Ufak gelmıs kanka ondan cam salca kavanozu deneİntihar denedim soda şişesinin üzerine oturup 5 saattir tık yok hocam alternatif var mı sende
Cola turka 3lt deneyebilirsin dostİntihar denedim soda şişesinin üzerine oturup 5 saattir tık yok hocam alternatif var mı sende
Oynamadık ki yatalım 2 tane vardı kupon hepsi patladı onda da bir Türkiye iy ms var geldi 17 oran o kadarYine neydem yattin eniste
Yerleri ıslat prize takılı kabloyu kes yere at reis güzel yöntemİntihar denedim soda şişesinin üzerine oturup 5 saattir tık yok hocam alternatif var mı sende
660 tlCola turka 3lt deneyebilirsin dost
Denemeyen bilmez metinimUfak gelmıs kanka ondan cam salca kavanozu dene
Öldürmeyen Allah öldürmüyor işte Eniştem. Dün ben de 2 litrelik şalgam şişesine oturdum hala yaşıyorum.İntihar denedim soda şişesinin üzerine oturup 5 saattir tık yok hocam alternatif var mı sende
Insallah kapagı cıkarmıssındır cıkarırken yırtarDenemeyen bilmez metinim
Türk malı mı olsun diyorsun hoca efendiye danışalım caizse depozitolu olandan alalıkCola turka 3lt deneyebilirsin dost
Vardı ya öyle haber hatırlıyon mu soda şişesine oturup ölümü bekledi diyeInsallah kapagı cıkarmıssındır cıkarırken yırtar
Depozitolu şişe haramdır israfa girerTürk malı mı olsun diyorsun hoca efendiye danışalım caizse depozitolu olandan alalık
Pet şişe bu depozito gerekmez Türk olsun kalın olsun bizim olsun olmuşken en iyisi olsunTürk malı mı olsun diyorsun hoca efendiye danışalım caizse depozitolu olandan alalık
Sey vardı hastaneyw gıdıyo banyoda uzerıne dustum dıyo 1.5 lt sısenın uzerıne ıcerden cıkarıyolarVardı ya öyle haber hatırlıyon mu soda şişesine oturup ölümü bekledi diye