- 87,926
- 96,631
- 113
Neyse ben espri kaldırırım da siz bozulmayasınız burda bitirelim 😁Pet şişe bu depozito gerekmez Türk olsun kalın olsun bizim olsun olmuşken en iyisi olsun![]()
Neyse ben espri kaldırırım da siz bozulmayasınız burda bitirelim 😁Pet şişe bu depozito gerekmez Türk olsun kalın olsun bizim olsun olmuşken en iyisi olsun![]()
Denendi bilgi içeridenNeyse ben espri kaldırırım da siz bozulmayasınız burda bitirelim 😁
Karı koca fantezi yapmış 45 50 yaşında adamın gote sokmuslar şişeyi hastane de almışlar soluğu ulan var ya öl geber yatakta daha iyiSey vardı hastaneyw gıdıyo banyoda uzerıne dustum dıyo 1.5 lt sısenın uzerıne ıcerden cıkarıyolar
Icerde salatalık kırılan ımamKarı koca fantezi yapmış 45 50 yaşında adamın gote sokmuslar şişeyi hastane de almışlar soluğu ulan var ya öl geber yatakta daha iyi
2bucuk bes yedi 2bucuk on eniişteeeeeeeee😄Karı koca fantezi yapmış 45 50 yaşında adamın gote sokmuslar şişeyi hastane de almışlar soluğu ulan var ya öl geber yatakta daha iyi
KornişonmuşIcerde salatalık kırılan ımam
Dagıttık ya kardesım ses etmesene@peatsx cekim geldi mi
Ehli sünnette mi merak sarmış hocam bu işlere @Malatyali44Icerde salatalık kırılan ımam
O imam abdesti bozulmasın için öyle yapmış yoksa imam yapmaz öyle Metin Hocam.Icerde salatalık kırılan ımam
hg Muro nerdeydin ya başkan sessiz sedasız kaydırdı sizin ayagınızı2bucuk bes yedi 2bucuk on eniişteeeeeeeee😄
dost cekım odendi yazıyor ama hesaba gelmedi canlıya yazdım yogunlar var 30 dk ıcınde gelmezse tekrar gelin dedi roketbet 9k ıcın yamuk yapcagını sanmam@peatsx cekim geldi mi
MetinIcerde salatalık kırılan ımam
Imam boleyse
[/QUOTE 😄 vay m belki salatayı tüm yutmuştur
Haydaaa 🤣🤣🤣Imam boleyse
Ya boş ver enişte bir tanesi tahrik etti İşte kendimi tutamadım ağzıma geleni saydımhg Muro nerdeydin ya başkan sessiz sedasız kaydırdı sizin ayagınızı
Cemaatin halini düşün salatalık ne hale gelirImam boleyse