- 63,087
- 32,284
- 113
Holiganbet Dün nasıl geldi 40 dakika Ulan diyorum bir tane bir tane at en son attı gittim Akşam daha yeni kendime aıldım@AllanSaintMaximin dostumuz nerde para eziyor kesin
Holiganbet Dün nasıl geldi 40 dakika Ulan diyorum bir tane bir tane at en son attı gittim Akşam daha yeni kendime aıldım@AllanSaintMaximin dostumuz nerde para eziyor kesin
Keyfi yokmuş cidden benim de hiç yoktu bugün isyan modundaydım 2 dk bi bulaşalım dedik@AllanSaintMaximin dostumuz nerde para eziyor kesin
Sen bence yat uyu diyecemde uyku tutmaz seni simdiBenim çekimde hala bir güncelleme yok
Uzun surecek senin işlemBenim çekimde hala bir güncelleme yok
Multi hesabın olduğunu belli etmesene kardeşim dün yoktun sen burda hahddhdHoliganbet Dün nasıl geldi 40 dakika Ulan diyorum bir tane bir tane at en son attı gittim Akşam daha yeni kendime aıldım
Ne aldın muroHoliganbet Dün nasıl geldi 40 dakika Ulan diyorum bir tane bir tane at en son attı gittim Akşam daha yeni kendime aıldım
Yanlışlıkla kaçmış işte fazla sokmus niyet halis normalde sok çıkar yapacakken ayarı kaçırmış
aha😁😆Ne aldın muro
Uyuyamıyorum kanka PS açtım o bile sarmiyor şuanSen bence yat uyu diyecemde uyku tutmaz seni simdi
Görmedim hiç de bu saatler onun saatleri kayıp yasamissa keyfi kaçmıştır dün dikseler daha iyiydi 1k atayım dedim takvim için pusulaya kayıp 5k daha 5k daha dedim 30k gitti kuş kelle uyudum moral bozukluğundan %10 u kayiptan cektikte moral sikti attıKeyfi yokmuş cidden benim de hiç yoktu bugün isyan modundaydım 2 dk bi bulaşalım dedik
Tahır dun 30 k paran vardı demekGörmedim hiç de bu saatler onun saatleri kayıp yasamissa keyfi kaçmıştır dün dikseler daha iyiydi 1k atayım dedim takvim için pusulaya kayıp 5k daha 5k daha dedim 30k gitti kuş kelle uyudum moral bozukluğundan %10 u kayiptan cektikte moral sikti attı
Rol uykudan hayırlıdır doğru dersin dostRoll lazım acil![]()
77 cıkmıs vay anasını@peatsx 3. Ceyrege 60.5 alt kasa bassaymısın
Gelıncede uyutmaz slota devamUyuyamıyorum kanka PS açtım o bile sarmiyor şuan
Arif Efendi bu aciz kulunuz zor duruma düştüRol uykudan hayırlıdır doğru dersin dost
Meksika’nın paraguayı yenmesi için şartlar olgunlaşmış kanka77 cıkmıs vay anasını
Vardı da gitti işte elde durmuyor hshddhTahır dun 30 k paran vardı demek
Tahir 8.5 üst maçlarım var dost bir çıkmaza girdiğinde beni araGörmedim hiç de bu saatler onun saatleri kayıp yasamissa keyfi kaçmıştır dün dikseler daha iyiydi 1k atayım dedim takvim için pusulaya kayıp 5k daha 5k daha dedim 30k gitti kuş kelle uyudum moral bozukluğundan %10 u kayiptan cektikte moral sikti attı