- 6,186
- 3,227
- 113
Lookmanı alsaydı işte ozaman Fenerbahçe büyük iş yapmış derdim
Takımına göreBu bitmiş hali mi? Son Avrupa maçında yoktu eksikliğini hissettik ciddi derecede keşke prime dönemi bitmis futbolcular hep böyle olsa adam daha 29 yaşında
Ali koc hem kendi zengin hem cevresi de destek oluyo sponsor flan cozuyo saranin oyle bir ağı yok o manada soylemek istedim agamknka saddetin saran ın ali koçtan geri kalır yanı yok yalnız araştırmanı öneririm
aynen lookman atleticoya gittiLookmanı alsaydı işte ozaman Fenerbahçe büyük iş yapmış derdim
alikoç olsa lookmanı almıştı kesinAli koc hem kendi zengin hem cevresi de destek oluyo sponsor flan cozuyo saranin oyle bir ağı yok o manada soylemek istedim agam
kim olsun dost örnek futbolcuNe yiyip ne içiyon ulan skriniar mı örnek futbolcu
Skriniar olmadığı kesin sahtekarlık onda ahlaksızlık onda. Daha yeni ahlaksızlıktan PFDK’ya sevkedilmiş adama örnek futbolcu diyor yeminle bu fenerliler iflah olmazkim olsun dost örnek futbolcu
45 derlerdi 65 verirdi zarar ederdi ama alirdi nur yuzlu baskanim.. gitttiginden beri floryada bayraklari yariya indirdikalikoç olsa lookmanı almıştı kesin
skriniar, ederson, kantede geldi, genduzi fenerin en iyi 4lüsükim olsun dost örnek futbolcu
sen varya seen toptan da ne anlarsın sen koskoca fransa milli takımı anlamıyo ama sen anlıyorsun toptan helal olsun sanaDemokrasinin neden olmaması gerektiğin ispatı bu adam, 35 yaşında alameti temposu olan biri için yok mertens yok Drogba Arabistan'dan gelmesi de cabası. Çıldırmış bunlar.
aynen öyle ama sene sonu şampiyon olamazdı45 derlerdi 65 verirdi zarar ederdi ama alirdi nur yuzlu baskanim.. gitttiginden beri floryada bayraklari yariya indirdik
kim olsun dost ben onu sordum kimi yapalım ligin örnek topcusuSkriniar olmadığı kesin sahtekarlık onda ahlaksızlık onda. Daha yeni ahlaksızlıktan PFDK’ya sevkedilmiş adama örnek futbolcu diyor yeminle bu fenerliler iflah olmaz
osimen veya sanekim olsun dost ben onu sordum kimi yapalım ligin örnek topcusu
Ya hemen fenerliler daha içinde her türlü reaksiyon gösterir futbolcular insan sonuçta bunlar sanki aynı ahlaksizligi saygısızlığı yapan başka futbolcular görmedik başka takımlarda bi bitin artikSkriniar olmadığı kesin sahtekarlık onda ahlaksızlık onda. Daha yeni ahlaksızlıktan PFDK’ya sevkedilmiş adama örnek futbolcu diyor yeminle bu fenerliler iflah olmaz