Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet N'Golo Kantee

clovers1995

Hiç gülmedim dost
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,167
3,213
113
Lookmanı alsaydı işte ozaman Fenerbahçe büyük iş yapmış derdim

Recep67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,932
1,358
113
Arsenal lanet takım holi 50 yi patlattı yine

Recep67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,932
1,358
113
Önemli olan ligin kalitesi artsın Süper Lig maçlarını kapatıp champion ship yada Portekiz 2.lig maçlarını izlemeyelim

recentgod37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,482
812
113
Demokrasinin neden olmaması gerektiğin ispatı bu adam, 35 yaşında alameti temposu olan biri için yok mertens yok Drogba Arabistan'dan gelmesi de cabası. Çıldırmış bunlar.
sen varya seen toptan da ne anlarsın sen koskoca fransa milli takımı anlamıyo ama sen anlıyorsun toptan helal olsun sana

Asil3342

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,049
201
63
kerem nene boş futbolcular zaten forvette kalmadı fenerde

recentgod37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,482
812
113
Skriniar olmadığı kesin sahtekarlık onda ahlaksızlık onda. Daha yeni ahlaksızlıktan PFDK’ya sevkedilmiş adama örnek futbolcu diyor yeminle bu fenerliler iflah olmaz
kim olsun dost ben onu sordum kimi yapalım ligin örnek topcusu

Recep67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,932
1,358
113
Skriniar olmadığı kesin sahtekarlık onda ahlaksızlık onda. Daha yeni ahlaksızlıktan PFDK’ya sevkedilmiş adama örnek futbolcu diyor yeminle bu fenerliler iflah olmaz
Ya hemen fenerliler daha içinde her türlü reaksiyon gösterir futbolcular insan sonuçta bunlar sanki aynı ahlaksizligi saygısızlığı yapan başka futbolcular görmedik başka takımlarda bi bitin artik

Nazo987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,845
2,994
113
konudan bahımsız ama bişey sorcam bizim bu türk takımları neden 18 lik 20 lik yıldız getiremiyor elinde olanıda direkt satıyor da 30luk adm gelince yıldız muamelesi yapiyo yani paradan mı ? eğer paradansa neden altyapıdaki gençlerin elinden yeterince tutulmuyo ? parlayanlar hemen büüyk kulplere satiliyor? benim fikrime göre parlayan oyuncuyu yetiştir sat mantığı var oynatma muabbeti yok o yüzden eski euro 2008 kadrosu gibi kadro hiç bi zaman gelmez türkiyeye

Ozi3535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,519
1,504
113
ULAN BİRDE TROY PARROTT İNDİRDİK Mİ TAMAMDIR LAN BU İŞ