- 1,516
- 1,502
- 113
KANTE FENERBAHÇEDE 💛💙
ciddimiKANTE FENERBAHÇEDE 💛💙
Sinirinden gülüyon anlıyoz seni sen git portekizden çoluk çocuğun peşinde koş 😂😂Vay be Kante gibi prime adamı hem de bu yaşta yılda 25 milyona ikna etmek büyük takım işi her takım yapamaz mesela Real Madrid yapamaz. Fenerim çok büyük çok. Şimdi kedicikleri renato denen 18lik çiroz ile çıkacaklar sahaya. Hahaha gel de gülme
Bu bitmiş hali mi? Son Avrupa maçında yoktu eksikliğini hissettik ciddi derecede keşke prime dönemi bitmis futbolcular hep böyle olsa adam daha 29 yaşındaNe farkeder Türkiye'ye düştüyse bı futbolcu prime dönemi bitmiş demektir bunu tartişmaya gerek yok yani
sıfırla telefonu ayarlardan veya yapay zeka varsa sesli söyle ona düzeltiyoOLM TWİTTERDA ARAPLARA SÖVMEKTEN KLAVYEYİ DÜZELTEMEDİM NASIL DÜZELCEK BUEkli dosyayı görüntüle 926331
ilkay ın nesi var? anlayamadım bence gayet normal oynuyor şuanDostum fanatik fenerlisin ama mertens nerden geldi Kante nerden geliyor biri 10 numara biri ortasaha kıyaslamak doğru değil
Ama GS li olarak şahsi fikrim çok iş yapacaktır ama fizik olarak umarım çok geri gitmemiştir bizdeki İlkay gjbi olmaz umarım
Tekrar belirtiyorum kağıt üstünde çok iyi transfer yaşına ragmen
erişim izni ver amasıfırla telefonu ayarlardan veya yapay zeka varsa sesli söyle ona düzeltiyo
oynamıyoki ilkay toreyra lemina sara 3lüsü ideal gsdeilkay ın nesi var? anlayamadım bence gayet normal oynuyor şuan
forma şansı ayrı konu oyunda kaldığı sürede diyorum normal bir top oynuyor kötü değil ,he siz her maç gol atsın istiyosanız messi getirceniz anca tatmin olursunuzoynamıyoki ilkay toreyra lemina sara 3lüsü ideal gsde
Ölümüne bak ölümüne Galatasaraylıyım ama ilkaya top gelince kanım çekiliyor yemin ediyorum ss atayım geçen gittim sinirden instgramdan dm attım görmez biliyorum ama, adam sağa sola pas atmaktan başka işe yaramıyor City de emin ol babam da oynar o güzel seri takımın içinde en kötü oyuncuyu da vezir yapar o takım , ama bizde çöp inanılır gibi değil çöp resmen ahmet kurtuluyo yeğlerim gerekirse o derece kanımı çekiyor adamın futbol oynama şekli 1 kere dikine gitmedi daha her maço dakika Samiye izlerim bak sana bu kadar diyorumilkay ın nesi var? anlayamadım bence gayet normal oynuyor şuan
kanka ilkay eski formunda değil yavaş kalıyor gs orta sahasına hızlı yırtıcı adam lazım toreyra gibiforma şansı ayrı konu oyunda kaldığı sürede diyorum normal bir top oynuyor kötü değil ,he siz her maç gol atsın istiyosanız messi getirceniz anca tatmin olursunuz
almışmı fener kanteyi bende bildirimler kapalıOha geldi lan Maçkolik bildirim
Baba geldialmışmı fener kanteyi bende bildirimler kapalı
Geldi brom resmialmışmı fener kanteyi bende bildirimler kapalı
bu ligin dinamikleri farklı, orada bernardoya pas atıyor burada barışa. bernardo dediğin adam ipte oynar topla, çizgide topu bırakmıyor o yaşında. ya barış, anadolu topçusu ayak soktu mu taca gidiyor topÖlümüne bak ölümüne Galatasaraylıyım ama ilkaya top gelince kanım çekiliyor yemin ediyorum ss atayım geçen gittim sinirden instgramdan dm attım görmez biliyorum ama, adam sağa sola pas atmaktan başka işe yaramıyor City de emin ol babam da oynar o güzel seri takımın içinde en kötü oyuncuyu da vezir yapar o takım , ama bizde çöp inanılır gibi değil çöp resmen ahmet kurtuluyo yeğlerim gerekirse o derece kanımı çekiyor adamın futbol oynama şekli 1 kere dikine gitmedi daha her maço dakika Samiye izlerim bak sana bu kadar diyorum