Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet N'Golo Kantee

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,880
2,563
113
Demokrasinin neden olmaması gerektiğin ispatı bu adam, 35 yaşında alameti temposu olan biri için yok mertens yok Drogba Arabistan'dan gelmesi de cabası. Çıldırmış bunlar.

akin1996

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,707
2,257
113
Bu transfer Ali Kocun tekrar kulube gelisi demektir. Kante sonraki 2 yil araplardan daha fazla maasa anlasti. Orda 25 aliyodu hesabini siz yapin. Talisca, ederson, skrinar, kerem, guenduzi, asensio.. Bunlar cok yuksek maas aliyolar. Yillardir cl yok, lig yok bu maliyetin altindan sadece ali koc kalkabilir. Sırf cok fazla gundem oldu diye almak zorunda kaldilar. Ben bi Galatasarayli olarak sevindim iyi ki geldi

Ozi3535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,525
1,510
113
İSTANBUL'DA YAŞAYAN VE MÜSAİT OLAN HERKESİ HAVALİMANINA BEKLİYORUM YARIN AKŞAMA DOĞRU İNER BEYLER. EVİ UZAKTA OLAN GELSİN BEN BIRAKCAM EVE ONU SÖZ VERİYORUM. BU ADAMA EŞİ BENZERİ GÖRÜLMEMİŞ BİR KARŞILAMA YAPALIMScreenshot_2026-02-04-01-04-37-923_com.android.chrome-edit.jpg

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,983
19,886
113
Dostum fanatik fenerlisin ama mertens nerden geldi Kante nerden geliyor biri 10 numara biri ortasaha kıyaslamak doğru değil
Ama GS li olarak şahsi fikrim çok iş yapacaktır ama fizik olarak umarım çok geri gitmemiştir bizdeki İlkay gjbi olmaz umarım
Tekrar belirtiyorum kağıt üstünde çok iyi transfer yaşına ragmen
Mertens de büyük futbolcuydu ben severdim oyununu
Büyük oyuncular kalite ve tecrübesiyle her zaman farkını ortaya koyar

Gokhandgnc35

Doldur irfo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,299
15,061
113
Demokrasinin neden olmaması gerektiğin ispatı bu adam, 35 yaşında alameti temposu olan biri için yok mertens yok Drogba Arabistan'dan gelmesi de cabası. Çıldırmış bunlar.
Ya senin bu fener düşmanlığın ne olacak bi kere tebrik et bi kere boş beles insan demokrasi vs dine vs vuruyon sacma salak bir insansin sen

akin1996

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,707
2,257
113
İSTANBUL'DA YAŞAYAN VE MÜSAİT OLAN HERKESİ HAVALİMANINA BEKLİYORUM YARIN AKŞAMA DOĞRU İNER BEYLER. EVİ UZAKTA OLAN GELSİN BEN BIRAKCAM EVE ONU SÖZ VERİYORUM. BU ADAMA EŞİ BENZERİ GÖRÜLMEMİŞ BİR KARŞILAMA YAPALIMEkli dosyayı görüntüle 926335
Kral durus sergiledi ama yanlisin var yarim sezon araplardan aldigindan daha az, kalan 2 sezon araplardan aldigindan daha fazla maasa anlasildi

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,331
6,120
113
kanka ilkay eski formunda değil yavaş kalıyor gs orta sahasına hızlı yırtıcı adam lazım toreyra gibi
anladım futbol zevklerimiz farklı ozaman ben daha çok yavaş olması sıkıntı değil oyun kuran, akıllı uzun kısa her türlğ pas yapan orta saha ları seviyorum hızlı olmak gibi bir zorunluluğu yok benim açımdan, ilkayıda okadar kötü bulmuyorum

Ozi3535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,525
1,510
113
Kral durus sergiledi ama yanlisin var yarim sezon araplardan aldigindan daha az, kalan 2 sezon araplardan aldigindan daha fazla maasa anlasildi
Maaş önemli değil orda aldığından daha fazlasını almaz bizde bence. Alırsa da helali hoş olsun ama kantenin sırf para için böyle bişey yapacağını sanmıyorum

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,331
6,120
113
Bu transfer Ali Kocun tekrar kulube gelisi demektir. Kante sonraki 2 yil araplardan daha fazla maasa anlasti. Orda 25 aliyodu hesabini siz yapin. Talisca, ederson, skrinar, kerem, guenduzi, asensio.. Bunlar cok yuksek maas aliyolar. Yillardir cl yok, lig yok bu maliyetin altindan sadece ali koc kalkabilir. Sırf cok fazla gundem oldu diye almak zorunda kaldilar. Ben bi Galatasarayli olarak sevindim iyi ki geldi
knka saddetin saran ın ali koçtan geri kalır yanı yok yalnız araştırmanı öneririm

Ozi3535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,525
1,510
113
knka saddetin saran ın ali koçtan geri kalır yanı yok yalnız araştırmanı öneririm
O kadar değil kanka. O kadar değil 😂 Tamam Saran başkanım da zengin de koçların yanında kimse zenginlik taslayamaz kanka 😂😂

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,889
9,133
113

Gokhandgnc35

Doldur irfo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,299
15,061
113
O kadar değil kanka. O kadar değil 😂 Tamam Saran başkanım da zengin de koçların yanında kimse zenginlik taslayamaz kanka 😂😂
Baskan meselesi degilki bu sponsorlsr var yoneticiler var fenerbahcede cok zengin is adamlari var bir sekilde alinir bulunur paralar

akin1996

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,707
2,257
113
Maaş önemli değil orda aldığından daha fazlasını almaz bizde bence. Alırsa da helali hoş olsun ama kantenin sırf para için böyle bişey yapacağını sanmıyorum
Yagiz Sabuncuoglu yayinda soyledi gece aynen dedigim gibi, aga bu afrikalilar paraci ya malesef. Adamlarin sulalesi fakir oldugu icin ulkelerine katki saglamak icin cok fazla paragoz oluyolar. Haklilarda bu arada mecburlar. Para disinda duruş sergiledi ama helal olsun, kendisi yazi flan gondermis. 2 sene oncede gelmek istedigini flqn soylemis helal olsun. Sizde hayirli olsun umarim sakatlik yasamadan guzel sezon gecirir