Kim kazandı kimKpnunun basindan yazmışım dost param yok kupon payalsacm gelecek dedim bu 2 kuponu paylaştım geldi puaha
Kim kazandı kimKpnunun basindan yazmışım dost param yok kupon payalsacm gelecek dedim bu 2 kuponu paylaştım geldi puaha
Kim oynadiysa kazandi iste puahaKim kazandı kim
Hemen gidip övelim onu kimseKim oynadiysa kazandi iste puaha
Aksam 19 dan beri forumday8m ve 1k mesaj atmış olabilirim bugün 1 kuruş para gormedim valla puahaHemen gidip övelim onu kimse
1 k sende mersk etöeAksam 19 dan beri forumday8m ve 1k mesaj atmış olabilirim bugün 1 kuruş para gormedim valla puaha
Heyt senin Allah ina kurban zaten bu tutari elinden aldılar ayı jokic yüzünden bu tutar gitmisti ama helal valla intikami almissin@Erhan2121 babalar söüznü tutsr erhanımm
Valla ilac gibi geldi dost hem sen jokicten olan kaybı da telafi ettin çok iyi oldu eyw dost1 k sende mersk etöe
İban atValla ilac gibi geldi dost hem sen jokicten olan kaybı da telafi ettin çok iyi oldu eyw dost
Tebrikler reiss@Erhan2121 babalar söüznü tutsr erhanımm
Bak burda paylastigim 2 kuponda çok rahat gelmisti dost keske bunları oynasaydinBrunson en sevdiğim herif ama geçen maç 3 üçlük attı ama gtu çıktı resmen. Maç sonu 4 tane airball attı. Bu maç Pelicans'a fark atarlar son çeyrek brunson dinlenir bence.
Denver maçı barem çok geldi bana.
Denver'da çok eksik vardı iyileştiler mi bilmiyorum.
KD bahsi güzel geldi onu alırım aradan. Indiana'ya ben bile 30+ atarım
Ne alakası var dost portlan ritim bulduğunda fena takim oluyor dallas belki alta çeker diye düşündüm oda güzel atıyor ben arkadaşa bu kuponu attim oynasin diye son maça kalmis azını hayra açta kupon gelsin pauahPortland, dallas maçını izliyorum, 5. Saniyede potaya gidiyorlar. Yine bir amaca yönelik oynuyorlar. İlk periyot ölümüne sayı atıp gel gel yapacaklar gibi. Şu oyunun başka açıklaması yok.
Üst olsun diye bir mücadele var. Merak etme sen.Ne alakası var dost portlan ritim bulduğunda fena takim oluyor dallas belki alta çeker diye düşündüm oda güzel atıyor ben arkadaşa bu kuponu attim oynasin diye son maça kalmis azını hayra açta kupon gelsin pauah
En korktuğum macti diye aldığım bareme ve orana bak dost ben zor bela 225 sayi belki olur dedim eve güvendim bide barem 250 yi gecmis suan inanılmaz şekilde bu kadarida olmaz di bu maçtaÜst olsun diye bir mücadele var. Merak etme sen.
Eyvallah reis seninde şansın bol olsubTebrikler reiss
Brunson ve sga 3. Periyotun başında geldi benim de. Ama reed dün felaketti ya. Maçı izledim, taraftar moral bulsun diye alkış çalıyor ama, fark fazla olduğu için mi bilmiyorum inanılmaz kötüydü. Oyuna sokarken bile kaç kez hata yaptı. 1/5 üçlük attı lavuk bi ona yattımBak burda paylastigim 2 kuponda çok rahat gelmisti dost keske bunları oynasaydin