- 41,395
- 44,188
- 113
Mackolik yokmu sende dost bak ordan isteYazdık ama kim ne atıyor biryerden göremiyoruzEkli dosyayı görüntüle 907405
Mackolik yokmu sende dost bak ordan isteYazdık ama kim ne atıyor biryerden göremiyoruzEkli dosyayı görüntüle 907405
Booker 2 defa denemiş suanlik dhaa isabeti olmamış dostYazdık ama kim ne atıyor biryerden göremiyoruzEkli dosyayı görüntüle 907405
Maçkolik var ama 3 lük göstermiyorki attığı sayıyı gösteriyorBooker 2 defa denemiş suanlik dhaa isabeti olmamış dost
Yana cevir sayfayı gorursun dost bu şekildeMaçkolik var ama 3 lük göstermiyorki attığı sayıyı gösteriyor
Eyvallah kardeşYana cevir sayfayı gorursun dost bu şekilde
Kd müthiş basladi jokic 1 perde miami 41 sayi attığı için ribaund alamamıştı oda toparladı asist 8 olmuş 5 tane daha ikinci yari ribaund alırsa biter bu iş dost2 oldu
Erhanım güzel gidiyor çalışıyordum çaya cıktım şimdi güzel güzekKd müthiş basladi jokic 1 perde miami 41 sayi attığı için ribaund alamamıştı oda toparladı asist 8 olmuş 5 tane daha ikinci yari ribaund alırsa biter bu iş dost
Porter olsa orani 1.85 ti dost jokic yerine onu alırdık adam ilk yarıdan yapti bileErhanım güzel gidiyor çalışıyordum çaya cıktım şimdi güzel güzek
Sorma bunada 1 k attım yandan gelirse süper olurPorter dedik bugün hiç bir sitede yoktu adam ilk yarıdan nerdeyse gelmis adam
Black 1 üçlük kalmis ama bu Black ole 3luk yüzdesi yüksek oyuncu değil dost 1 2 maçtır çok iyi 3luk atama basladi buda gelir gibi çifte won olurSorma bunada 1 k attım yandan gelirse süper olur
O adam üçlük cu degil dost keske ona 3luk almasaydın ama belli olmaz adam superstar bi baktın 3 tane ust uste atmisDevin Booker 2 tane 3 lük atar dedik 1 de kaldı atmıyor namussuz ya
Bilek atarBlack 1 üçlük kalmis ama bu Black ole 3luk yüzdesi yüksek oyuncu değil dost 1 2 maçtır çok iyi 3luk atama basladi buda gelir gibi çifte won olur
Balck 1 tane 3 lük Devin 1 üçlük atsa 500 e 4k alcaz atmıyorlarBlack 1 üçlük kalmis ama bu Black ole 3luk yüzdesi yüksek oyuncu değil dost 1 2 maçtır çok iyi 3luk atama basladi buda gelir gibi çifte won olur
Konunun ilk sayfasına baksana 2 tane kombin paylaşmışım puahaBilek atar
Black atar orda süre çok dhaa booker gelirse icerde kuponBalck 1 tane 3 lük Devin 1 üçlük atsa 500 e 4k alcaz atmıyorlar