Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin NBA Tahminleri

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,326
44,127
113
Brunson en sevdiğim herif ama geçen maç 3 üçlük attı ama gtu çıktı resmen. Maç sonu 4 tane airball attı. Bu maç Pelicans'a fark atarlar son çeyrek brunson dinlenir bence.
Denver maçı barem çok geldi bana.
Denver'da çok eksik vardı iyileştiler mi bilmiyorum.
KD bahsi güzel geldi onu alırım aradan. Indiana'ya ben bile 30+ atarım
Bak burda paylastigim 2 kuponda çok rahat gelmisti dost keske bunları oynasaydin

liberte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,029
2,588
113
Portland, dallas maçını izliyorum, 5. Saniyede potaya gidiyorlar. Yine bir amaca yönelik oynuyorlar. İlk periyot ölümüne sayı atıp gel gel yapacaklar gibi. Şu oyunun başka açıklaması yok.

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,326
44,127
113
Portland, dallas maçını izliyorum, 5. Saniyede potaya gidiyorlar. Yine bir amaca yönelik oynuyorlar. İlk periyot ölümüne sayı atıp gel gel yapacaklar gibi. Şu oyunun başka açıklaması yok.
Ne alakası var dost portlan ritim bulduğunda fena takim oluyor dallas belki alta çeker diye düşündüm oda güzel atıyor ben arkadaşa bu kuponu attim oynasin diye son maça kalmis azını hayra açta kupon gelsin pauah

Ekli dosyalar

liberte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,029
2,588
113
Ne alakası var dost portlan ritim bulduğunda fena takim oluyor dallas belki alta çeker diye düşündüm oda güzel atıyor ben arkadaşa bu kuponu attim oynasin diye son maça kalmis azını hayra açta kupon gelsin pauah
Üst olsun diye bir mücadele var. Merak etme sen.

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,326
44,127
113
Üst olsun diye bir mücadele var. Merak etme sen.
En korktuğum macti diye aldığım bareme ve orana bak dost ben zor bela 225 sayi belki olur dedim eve güvendim bide barem 250 yi gecmis suan inanılmaz şekilde bu kadarida olmaz di bu maçta

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,843
3,197
113
Bak burda paylastigim 2 kuponda çok rahat gelmisti dost keske bunları oynasaydin
Brunson ve sga 3. Periyotun başında geldi benim de. Ama reed dün felaketti ya. Maçı izledim, taraftar moral bulsun diye alkış çalıyor ama, fark fazla olduğu için mi bilmiyorum inanılmaz kötüydü. Oyuna sokarken bile kaç kez hata yaptı. 1/5 üçlük attı lavuk bi ona yattım

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,333
1,783
113
dün 20k gitti 4 üçlük atar dedik jm ye taş atacağı tuttu