Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Malatyali44 / Kasa 690 Hedef —

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,671
6,386
113
Bana sevgilin mi vs diyorsun. Ne alaka mesela. Öyle bi üslup mu var
Ama sende çok zıt yanıtlama yapıyorsun ben sana karşı bir zitlama yapmadım konuda ortaya yazdım sen ters cevap verdin ne anlatayım başka ?

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,642
14,424
113
Ama sende çok zıt yanıtlama yapıyorsun ben sana karşı bir zitlama yapmadım konuda ortaya yazdım sen ters cevap verdin ne anlatayım başka ?
Zıt dediğin nedir dostum ? Roll konusuna gelip yazıyorsun öylece. Başka biri için de yazsan o tepkiyi verecektim

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,671
6,386
113

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,642
14,424
113
Neden peki roll konusunda yazmamda bu kadar seni ne rahatsız etti yasak mı bu durum?
Dostum bak bahsettiğin olay öyle veya böyle bi çok kişinin başına gelmiştir. Sinirli olabilirsin canın sıkılmış olabilir hepsine okey. Ama forumda bu şekilde yazman sana bişey katmıyor. Biz de zaten biliyoruz neyin ne olduğunu. Mesajları gören shellac huzur kaçırıyosun vs diyip ban atacak. Diyorum ki para istediyse senden mesajı yönetime bildir diyorsun bitiyor iş. İfşa da etmemiş oluyorsun. Bu kadar

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,671
6,386
113
Dostum bak bahsettiğin olay öyle veya böyle bi çok kişinin başına gelmiştir. Sinirli olabilirsin canın sıkılmış olabilir hepsine okey. Ama forumda bu şekilde yazman sana bişey katmıyor. Biz de zaten biliyoruz neyin ne olduğunu. Mesajları gören shellac huzur kaçırıyosun vs diyip ban atacak. Diyorum ki para istediyse senden mesajı yönetime bildir diyorsun bitiyor iş. İfşa da etmemiş oluyorsun. Bu kadar
anlıyorum dostum senide uzatmaya gerek yok ben sadece belirttim uyarı modunda hepsi o neyse hayrlı gecelerin olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...