Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Malatyali44 / Kasa 690 Hedef —

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
27,462
13,364
113
Ekinler baş vermeyince kör buzağı topallamazmış ne alaka ula
Ahmetovic durumu bilmeden savunmaya geçme istersen. Bak bu durumu bende ulu orta yazabilirdim belki başkaları da yazmak istedi yazamadi. Ama kara yazdı işte. Belki de sizin iyiliginiz için yazdı. Bazı şeyler biyerde patlak verir.

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,898
6,469
113
Eyvallah dost, ben de haklı veya haksız demedim zaten dostumuza. Sadece burada attığın parayı gözden çıkarmak lazım artık bunu hepimiz biliyoruz. O yüzden çok sizlanmanın yeri değil artık. Boşuna üzülüp stres yapmasın diye söylüyorum. Kalanı artık kendi aralarında hallederler diyelim
Dost zaten istiyorum felan demedim uyarı amaçlı yazdım konuda mesajı
Aynı şeyi sizede yapar kanmayın aldanmayın diye.
Ben borcundan parasından geçtim engelledim bile.
Burda size belirttim sadece.

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,766
14,501
113
Ee neden ole yazıyorsun ozaman son yazdıgın ne anlama gelmektedır amacın nedır
Diyorum ki burda birine para atacaksan geri geleceğini umarak atma. Mevzu borçsa ayrı bişey. Israrla isterse de engellersin. Niye başkası benden para istiyor diye benim canım sıkılsın bu kadar

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,766
14,501
113
Ahmetovic durumu bilmeden savunmaya geçme istersen. Bak bu durumu bende ulu orta yazabilirdim belki başkaları da yazmak istedi yazamadi. Ama kara yazdı işte. Belki de sizin iyiliginiz için yazdı. Bazı şeyler biyerde patlak verir.
Durumdan bağımsız diyorum meto. Benim de var başıma gelenler de yazmıyorum bişey. Demek istediğim zaten burda belli başlı kişiler var bu tarz. Onlara gönlünden koparsa para atarsın o kadar. Ha yüzsüzlük mü yaptı engellerim. Elbette uyarsın ama çok yüksek tondan girdi yoksa haklı haksız meselesi değil

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,898
6,469
113
Durumdan bağımsız diyorum meto. Benim de var başıma gelenler de yazmıyorum bişey. Demek istediğim zaten burda belli başlı kişiler var bu tarz. Onlara gönlünden koparsa para atarsın o kadar. Ha yüzsüzlük mü yaptı engellerim. Elbette uyarsın ama çok yüksek tondan girdi yoksa haklı haksız meselesi değil
Yüksek ton nedir hocam ne dedim yüksek ton olarak ilk mesajım da ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...