- 8,137
- 11,382
- 113
Arif-i Muhibbi, bu gece gök kubbe açık, kelam rüzgarı serin. Gel de söze nefes verelim.Yatacak çok güzel maclarim var dost
Arif-i Muhibbi, bu gece gök kubbe açık, kelam rüzgarı serin. Gel de söze nefes verelim.Yatacak çok güzel maclarim var dost
Bana sevgilin mi vs diyorsun. Ne alaka mesela. Öyle bi üslup mu varYüksek ton nedir hocam ne dedim yüksek ton olarak ilk mesajım da ki
Yok kimseye bişey ettiğinden değil öyle bir makale vardı aklıma geldi baskanimNiye dost kime ne etmişiz
NiyeRoll actırırmısn
inşallah yakın zamanda kazanç olsun dost 🙏🏻Eyvallah dost alışığız kaybetmeye geçiyor hep canımız sagolsun diyelim
Yok artık ikimizi de bazı arkadaşlar ödül atmıştır aynı kişi olmadığımızı çoğu kişi biliyor@Golcümetin ve @Metings1905 aynı kişi dikkat edin. 😁
Ihtıyacım var
Genel olarak sinirliyim başka bi mevzuya dostum 2 3 gündürSen neden agrasıf oldun bahıscıhatun konu olunca
Bulursun umarım actiricak biriniIhtıyacım var
Ama sende çok zıt yanıtlama yapıyorsun ben sana karşı bir zitlama yapmadım konuda ortaya yazdım sen ters cevap verdin ne anlatayım başka ?Bana sevgilin mi vs diyorsun. Ne alaka mesela. Öyle bi üslup mu var
EywBulursun umarım actiricak birini
Konuyu değiştirmek için öyle yazdim biliyorum laYok artık ikimizi de bazı arkadaşlar ödül atmıştır aynı kişi olmadığımızı çoğu kişi biliyor
Tüh acemi balık gibi hemen oltaya düşüyoruzKonuyu değiştirmek için öyle yazdim biliyorum la
Zıt dediğin nedir dostum ? Roll konusuna gelip yazıyorsun öylece. Başka biri için de yazsan o tepkiyi verecektimAma sende çok zıt yanıtlama yapıyorsun ben sana karşı bir zitlama yapmadım konuda ortaya yazdım sen ters cevap verdin ne anlatayım başka ?
Neden peki roll konusunda yazmamda bu kadar seni ne rahatsız etti yasak mı bu durum?Zıt dediğin nedir dostum ? Roll konusuna gelip yazıyorsun öylece. Başka biri için de yazsan o tepkiyi verecektim
Dostum bak bahsettiğin olay öyle veya böyle bi çok kişinin başına gelmiştir. Sinirli olabilirsin canın sıkılmış olabilir hepsine okey. Ama forumda bu şekilde yazman sana bişey katmıyor. Biz de zaten biliyoruz neyin ne olduğunu. Mesajları gören shellac huzur kaçırıyosun vs diyip ban atacak. Diyorum ki para istediyse senden mesajı yönetime bildir diyorsun bitiyor iş. İfşa da etmemiş oluyorsun. Bu kadarNeden peki roll konusunda yazmamda bu kadar seni ne rahatsız etti yasak mı bu durum?
Uzatmayın kara bosverınNeden peki roll konusunda yazmamda bu kadar seni ne rahatsız etti yasak mı bu durum?
Gonul hicaz etmek ister kelam gelir dost bulamazArif-i Muhibbi, bu gece gök kubbe açık, kelam rüzgarı serin. Gel de söze nefes verelim.
anlıyorum dostum senide uzatmaya gerek yok ben sadece belirttim uyarı modunda hepsi o neyse hayrlı gecelerin olsunDostum bak bahsettiğin olay öyle veya böyle bi çok kişinin başına gelmiştir. Sinirli olabilirsin canın sıkılmış olabilir hepsine okey. Ama forumda bu şekilde yazman sana bişey katmıyor. Biz de zaten biliyoruz neyin ne olduğunu. Mesajları gören shellac huzur kaçırıyosun vs diyip ban atacak. Diyorum ki para istediyse senden mesajı yönetime bildir diyorsun bitiyor iş. İfşa da etmemiş oluyorsun. Bu kadar