- 18,834
- 23,121
- 113
saglık olsun bro bi sitede 15 yaptım cekmedım ondan sonra kayıplar başladı orda çekmelıydımahh makkınam houston bitirdi seni de
saglık olsun bro bi sitede 15 yaptım cekmedım ondan sonra kayıplar başladı orda çekmelıydımahh makkınam houston bitirdi seni de
Tabi reis 🧐@Daimon bu konudan beni banlarmisiniz dost
Bu ülkeye her şey mübah2 güne de ekmek 30 çay 300 yağ 600 olunca görürler dost dj domatesin kilosuna 179tl verdim domates hee bildiğin normal domates öyle organik yad Pembe domates falan değil standart domates
GünaydınGünaydın dostlar
Günaydin atamGünaydın
Günaydın kardomGünaydın dostlar
Günaydın reisimGünaydın
Günaydın kardeşimGünaydın reisim
Sen gelince konuya bi medeniyet geliyor konu Bağcılar'dan etilere dönüşüyor ğauhhaGünaydın reisim
tatil nasıl geçtiiiGünaydın kardom
tatil nasıl geçtiii
Allah Allah yav forumda küfür etmek yasak olduğu için normal hayatımı bile etkiledi birisine wpden küfür ederken nokta falan koymaya başladımSen gelince konuya bi medeniyet geliyor konu Bağcılar'dan etilere dönüşüyor ğauhha
Ben hep buradaydımtatil nasıl geçtiii
Forum böyle yararları var işte ouajajaAllah Allah yav forumda küfür etmek yasak olduğu için normal hayatımı bile etkiledi birisine wpden küfür ederken nokta falan koymaya başladım
Evet ben Medeni oldum 😂
bildirimlerden gördüm gördüm ulen bi bakıyom 20 bildirim 18 beğeni senBen hep buradaydım
Bura dışında biryere çok konuştuğum birisi olmadığı sürece bakmıyorum hep bu sayfa açık arada ana sayfa yapıp geri dalıyorum kanka ,komple yazılanları okudum tatil boyunca 😂bildirimlerden gördüm gördüm ulen bi bakıyom 20 bildirim 18 beğeni sendedim takip ediliyoruz dikkat gdfsgdf