Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mehmet3131

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,813
1,958
113
@Erhan2121 analiz işini azaltalim bu rahip brunsonun kolu koptu takımında kolu yok Total 1 üçlük var oda ilk 20 saniyede başka yok yattık

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,071
42,590
113
barem 61.5 tu 53 bitti per şaka gibi yemınle kupon yatsın dıye elınden gelenı yaptılar alperen kadar da leş bir oyuncu görmedım
Alperen bu sene gecen seneki gibi değil hiç varlık göstermiyor artik bu şekilde giderse çok geriye gider skor eşit bi umut uzatma veya son dakikalar baya atis olursa belki gelebilir ama yine de çok zor artik

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,071
42,590
113
Erhan napsın kolunu mu taksın adamın. Atar 20 sn de 2 tane doğru diyo. Totem yapmıyosan eğer karalar bağlamana gerek yok
Bu adam hep ayni mac istiyor veriyoruz sonra gelip bu şekilde konuşuyor 1 atmis 2 kalmis brunson gibi adam 5 tane daha atabilir ama adam yattik bittik diyor değişik

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,711
22,815
113
Alperen bu sene gecen seneki gibi değil hiç varlık göstermiyor artik bu şekilde giderse çok geriye gider skor eşit bi umut uzatma veya son dakikalar baya atis olursa belki gelebilir ama yine de çok zor artik
1 dakikada 6 ucluk denediler hepsi kaçtı ben bu kadar yüzdesiz ucluk atılan mac gormedim tüm üclükler kaciyo

TommyEgan

Ego'lu Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,729
5,621
113
Teke kaldık mükemmel kuponum ama çok kötü son çeyrek 9 stats lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...