- 5,729
- 5,621
- 113
Bu gecede oyunculardan 1 tane içeri alamazsam daha oynamam
Harden 8 asist yakaladım knuppel 3 triple koydum yanına denemiyo bileBu gecede oyunculardan 1 tane içeri alamazsam daha oynamam
RezGooooollaazoooo
Yeni baktım oraya harbiden 1 üçlük atılmış onuda o atmis daha uzun süre var 2 tane üçlüğü o adam 20 saniyede atar@Erhan2121 analiz işini azaltalim bu rahip brunsonun kolu koptu takımında kolu yok Total 1 üçlük var oda ilk 20 saniyede başka yok yattık
3 dakkadır inceliyo iptal edecek zorla
charlotte macinda 5 dk 12 sayı atıldı ben böyle bir şey görmedim gittiYeni baktım oraya harbiden 1 üçlük atılmış onuda o atmis daha uzun süre var 2 tane üçlüğü o adam 20 saniyede atar
Etmedi won3 dakkadır inceliyo iptal edecek zorla
Cok iyi başlamıştılar rahat 60 ustu çıkar dedim fena kurumuslarcharlotte macinda 5 dk 12 sayı atıldı ben böyle bir şey görmedim gitti
Maçı izlemiyon heralde la adamın kolu koptu o 1 uclugude ilk per 20 saniye içinde attı bomboş atıyor karpuz atıyor sanki yattık babaYeni baktım oraya harbiden 1 üçlük atılmış onuda o atmis daha uzun süre var 2 tane üçlüğü o adam 20 saniyede atar
2 per kac dakika oynadi o adam 10 fark geriledeler 3 per 3 tane atacak gorursunMaçı izlemiyon heralde la adamın kolu koptu o 1 uclugude ilk per 20 saniye içinde attı bomboş atıyor karpuz atıyor sanki yattık baba
barem 61.5 tu 53 bitti per şaka gibi yemınle kupon yatsın dıye elınden gelenı yaptılar alperen kadar da leş bir oyuncu görmedımCok iyi başlamıştılar rahat 60 ustu çıkar dedim fena kurumuslar
Erhan napsın kolunu mu taksın adamın. Atar 20 sn de 2 tane doğru diyo. Totem yapmıyosan eğer karalar bağlamana gerek yokMaçı izlemiyon heralde la adamın kolu koptu o 1 uclugude ilk per 20 saniye içinde attı bomboş atıyor karpuz atıyor sanki yattık baba
Alperen bu sene gecen seneki gibi değil hiç varlık göstermiyor artik bu şekilde giderse çok geriye gider skor eşit bi umut uzatma veya son dakikalar baya atis olursa belki gelebilir ama yine de çok zor artikbarem 61.5 tu 53 bitti per şaka gibi yemınle kupon yatsın dıye elınden gelenı yaptılar alperen kadar da leş bir oyuncu görmedım
Bu adam hep ayni mac istiyor veriyoruz sonra gelip bu şekilde konuşuyor 1 atmis 2 kalmis brunson gibi adam 5 tane daha atabilir ama adam yattik bittik diyor değişikErhan napsın kolunu mu taksın adamın. Atar 20 sn de 2 tane doğru diyo. Totem yapmıyosan eğer karalar bağlamana gerek yok
1 dakikada 6 ucluk denediler hepsi kaçtı ben bu kadar yüzdesiz ucluk atılan mac gormedim tüm üclükler kaciyoAlperen bu sene gecen seneki gibi değil hiç varlık göstermiyor artik bu şekilde giderse çok geriye gider skor eşit bi umut uzatma veya son dakikalar baya atis olursa belki gelebilir ama yine de çok zor artik