- 11,349
- 13,417
- 113
losers pasta ustası pastadan slot makinası bile yapmışlığı var çilekli hemdePasta ney
losers pasta ustası pastadan slot makinası bile yapmışlığı var çilekli hemdePasta ney
Asıl para kazanılan yerPasta ney
Jsjjssjsks sen nerden BiliyonOvalette ovaleks kullanıyor musunuz @Losers
Ben 2500 çeşit pasta malzemesi pasta süsü ve ekipmanlarını ezbere bilirim ne nerede kullanılır gel bana sor yardıma ihtiyacın olursa her zaman burdayım 😂Jsjjssjsks sen nerden Biliyon
Nerden Biliyon bi insn neden bunları ezbere bilir pauqhhaBen 2500 çeşit pasta malzemesi pasta süsü ve ekipmanlarını ezbere bilirim ne nerede kullanılır gel bana sor yardıma ihtiyacın olursa her zaman burdayım 😂
8 yıl boyunca pasta malzemeleri satışı yaptım İstanbul Ankara Çankırı Kastamonu Kırıkkale her gün yollardaydım kankaNerden Biliyon bi insn neden bunları ezbere bilir pauqhha
Ertürk müsün yoksa sen puhha8 yıl boyunca pasta malzemeleri satışı yaptım İstanbul Ankara Çankırı Kastamonu Kırıkkale her gün yollardaydım kanka
Ertürk hahaha olmayan malzemeleri çok temin ettim Gimatta yerleri Ertürklemi çalışıyorsunuz 😆Ertürk müsün yoksa sen puhha
Evet biz Ertürk ile çalışıyoruz 3 5 önce sahibi öldü ama trafik kazasında tüm şirket karısına kaldıErtürk hahaha olmayan malzemeleri çok temin ettim Gimatta yerleri Ertürklemi çalışıyorsunuz 😆
Aaa sahibi zaten ölmüştü oğluna kalmıştı oğlu 2 metre ayı birşey omu vefat etti la ciddi misin gençti dahaEvet biz Ertürk ile çalışıyoruz 3 5 önce sahibi öldü ama trafik kazasında tüm şirket karısına kaldı
Evet oda öldü çok olmadı onun eşi bakıyor şimdiAaa sahibi zaten ölmüştü oğluna kalmıştı oğlu 2 metre ayı birşey omu vefat etti la ciddi misin gençti daha
Hayda mehmetti adı la iyi saf birisiydi Allah rahmet eylesin üzüldümEvet oda öldü çok olmadı onun eşi bakıyor şimdi
Amin Saftı aynen 9 ay vade yapıyorduk ona şimdi eşi geldi 3 aydan fazla vade yapmıyor senetlere yoksa mal göndermiyor trafikte seyir halindeki iken kalp krizi mi ne geçirmişHayda mehmetti adı la iyi saf birisiydi Allah rahmet eylesin üzüldüm
Hangi ildesiniz kanka sizAmin Saftı aynen 9 ay vade yapıyorduk ona şimdi eşi geldi 3 aydan fazla vade yapmıyor senetlere yoksa mal göndermiyor trafikte seyir halindeki iken kalp krizi mi ne geçirmiş
Firma bitiktir ondan yapmıyodur , işlerine gelene çokta güzel yaparlar kankaAmin Saftı aynen 9 ay vade yapıyorduk ona şimdi eşi geldi 3 aydan fazla vade yapmıyor senetlere yoksa mal göndermiyor trafikte seyir halindeki iken kalp krizi mi ne geçirmiş
ZonguldakHangi ildesiniz kanka siz
Zaten burda %99 yer Ertürk ten alıyor kankaFirma bitiktir ondan yapmıyodur , işlerine gelene çokta güzel yaparlar kanka
Çok büyük pastaneler var oralara yaparda oralarında vadeye gereği yok szaten tak ödüyorlar bir tane pastane fırın var mesela adamın aynı zamanda çiftliği var pasta malzemesini faln kendi çiftlikten getiriyor sütü yoğurdu yağıFirma bitiktir ondan yapmıyodur , işlerine gelene çokta güzel yaparlar kanka
Ertürk bana 3-5 km uzaklıkta , hepsini bilirim ben 8 yıl kovaladım bu işleri güzel paralar kazandım ama rakipler çok fazla artınca bıraktık gitti. Ertürk en köklü firmadır ardından pastacılık dünyası gelir sonra Rize gross , fms , soylu gelir sırayla gider böyle ömrüm geçti bu işlerdeZaten burda %99 yer Ertürk ten alıyor kanka