- 31,924
- 29,828
- 113
Hiç sorma aserdim resmenhiç yemedik daha aspavayı soslu patates ikramlarını gördükçe ağzım sulanıyo
Hiç sorma aserdim resmenhiç yemedik daha aspavayı soslu patates ikramlarını gördükçe ağzım sulanıyo
Cansın dost varlığın yeter. Kafana takmamaya çalış hassas bir insansın ben gibi biliyorum zor ama gene de herşeyi Umursamamaya çalış senden kıymetli değilBak adam gibi adam olan biri geldi ben bugune kadar hocama tek laf ettim mi etmedim ar
Konudan ban yerim sabah daimona yazdım zaten artık istesem de dert edemem
Yaw senin gibi adam olsaydi etrafımda 1 tane bile olsaydi hayatim o zmana gül gülistan olurdu dediğin gibi pek ciddiye almamak lazım burayı ins bunu başaracam artikCansın dost varlığın yeter. Kafana takmamaya çalış hassas bir insansın ben gibi biliyorum zor ama gene de herşeyi Umursamamaya çalış senden kıymetli değil
istersen beni bidaha kov iyi hissediceksen alınmamYaw senin gibi adam olsaydi etrafımda 1 tane bile olsaydi hayatim o zmana gül gülistan olurdu dediğin gibi pek ciddiye almamak lazım burayı ins bunu başaracam artik
Bakma sen bana ben anlık yukselirim yarım saat sonra unuturum gider dost eywistersen beni bidaha kov iyi hissediceksen alınmam
yok ya alınmadım iyi birine benziyosunBakma sen bana ben anlık yukselirim yarım saat sonra unuturum gider dost eyw
Sende öylesin dostyok ya alınmadım iyi birine benziyosun
eyvallah reisgeceniz güzel geçsin
Bole bole imana geldin ya adamsin puahasahur vakti
kahve ic yatsahur vakti
huzur nedir bilir misin yeğenBole bole imana geldin ya adamsin puaha
Elbet bizim bahçeler de yeşerecek sabır dostYaw senin gibi adam olsaydi etrafımda 1 tane bile olsaydi hayatim o zmana gül gülistan olurdu dediğin gibi pek ciddiye almamak lazım burayı ins bunu başaracam artik
La biz hangi ara bu konuya gectik diğer konuda degilmiydik pauhasahur vakti
Nedir ustadhuzur nedir bilir misin yeğen
Bipolar?Bakma sen bana ben anlık yukselirim yarım saat sonra unuturum gider dost eyw
Betyolu noldusahur vakti
alzheimerBipolar?
patBetyolu noldu