- 30,260
- 30,275
- 113
Öyle bende hep kendimi uzaklaştırdım o sıralar insanalradanAynen öyle doğru söylüyorsun yalnızlaşıyorsun iyice düzen yok bısey yok rahatlığı var Allah’ı var ama eksi tarafı da cok
Öyle bende hep kendimi uzaklaştırdım o sıralar insanalradanAynen öyle doğru söylüyorsun yalnızlaşıyorsun iyice düzen yok bısey yok rahatlığı var Allah’ı var ama eksi tarafı da cok
Kardeşim askere giderken bi söz verdin iki sene oldu paraları hep abuzere yediriyonBilmiyorum ki ama kilise çanları hergun oglen tam 12:00da çalıyor
Hocam Real Madrid adam mıdır ceyranda kaldık efkarlandık maximle burdaBilmiyorum ki ama kilise çanları hergun oglen tam 12:00da çalıyor
Kardeşim başkan dmleri sildi gitti tüm bilgilerKardeşim askere giderken bi söz verdin iki sene oldu paraları hep abuzere yediriyon
Biliyorum kanka daha önce iki sene bırakmıslıgm var ciddi ilişkim varken aklıma dahi gelmiyordu sureklı onunlaydkm sonra ayrıldık yine donduk kısır donguyeOlmaz tabi en güzel düzen aşık olacaksın kardeşim seveceksin o sana herşeyi bıraktırıp düzene sokuyor hayatını yeter ki oda seni sevsin karşılıklı olsun bişey yaparken tek karar veremeyince herşey yoluna giriyor
Inter kazansaydi Inter adam mıdır diye konuya girecektik olmadı dostHocam Real Madrid adam mıdır ceyranda kaldık efkarlandık maximle burda
Umarım çıkar karşına ciddi olacağın birisi ömür boyu haytınds olacak birisi o zaman herşey düzelir işteBiliyorum kanka daha önce iki sene bırakmıslıgm var ciddi ilişkim varken aklıma dahi gelmiyordu sureklı onunlaydkm sonra ayrıldık yine donduk kısır donguye
Ne lazım kanka anne soyadı falan mı verelim hemenKardeşim başkan dmleri sildi gitti tüm bilgiler
Ayrılık zaten biz erkeklerin düzenini alt üst ediyor çünkü kadın milleti ayrılırken çoktan yeni ilişkisinin temelini atmış oluyor beyazBiliyorum kanka daha önce iki sene bırakmıslıgm var ciddi ilişkim varken aklıma dahi gelmiyordu sureklı onunlaydkm sonra ayrıldık yine donduk kısır donguye
Hocam sabah dedik ya bodo evinde çok iyi takım citiye tecavüz etti sırada Inter var diyeInter kazansaydi Inter adam mıdır diye konuya girecektik olmadı dost
İnsallah dost uğraşmadan çıkmaz o gençlik enerjim yok bakalım ne zaman çıkacak 😂Umarım çıkar karşına ciddi olacağın birisi ömür boyu haytınds olacak birisi o zaman herşey düzelir işte
Şuan sıfırıx ama elbet bu birkaç günde calacaz kapını kardeşimNe lazım kanka anne soyadı falan mı verelim hemen
Dm açık hemen ver bilgileri sahurda bi serpme kahvaltı giderNe lazım kanka anne soyadı falan mı verelim hemen
Bilgileri şimdi atmasın o zman altta kalır hocamŞuan sıfırıx ama elbet bu birkaç günde calacaz kapını kardeşim
Doğru söze ne hacet kanka maalesef öyleAyrılık zaten biz erkeklerin düzenini alt üst ediyor çünkü kadın milleti ayrılırken çoktan yeni ilişkisinin temelini atmış oluyor beyaz
Kanka payfixim vardı aslında sende nasıl silindi yaaŞuan sıfırıx ama elbet bu birkaç günde calacaz kapını kardeşim
Enerjinin olmmması bu durumdan dolayı işte kısır döngü bi denk gelse sosyalleşdek herşey bitecekİnsallah dost uğraşmadan çıkmaz o gençlik enerjim yok bakalım ne zaman çıkacak 😂
Metin yokken boğazımdan geçmez serpme kahvaltıDm açık hemen ver bilgileri sahurda bi serpme kahvaltı gider
İstifa ettirecen bana az kaldı 😂Enerjinin olmmması bu durumdan dolayı işte kısır döngü bi denk gelse sosyalleşdek herşey bitecek
hocam manitada masraf maaş belli gider belli üstüne bide buluşmasıdır özel günüdür masraf üstüne masraf dönüp dolaşıp 3,5 alırım diye buraya geliyo insanBiliyorum kanka daha önce iki sene bırakmıslıgm var ciddi ilişkim varken aklıma dahi gelmiyordu sureklı onunlaydkm sonra ayrıldık yine donduk kısır donguye