Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,278
28,349
113
Olmaz tabi en güzel düzen aşık olacaksın kardeşim seveceksin o sana herşeyi bıraktırıp düzene sokuyor hayatını yeter ki oda seni sevsin karşılıklı olsun bişey yaparken tek karar veremeyince herşey yoluna giriyor
Biliyorum kanka daha önce iki sene bırakmıslıgm var ciddi ilişkim varken aklıma dahi gelmiyordu sureklı onunlaydkm sonra ayrıldık yine donduk kısır donguye

Losers

BRO WESTERN UNİON BRO GRANDE COLD BREW BRO ICE LAT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,260
30,275
113
Biliyorum kanka daha önce iki sene bırakmıslıgm var ciddi ilişkim varken aklıma dahi gelmiyordu sureklı onunlaydkm sonra ayrıldık yine donduk kısır donguye
Umarım çıkar karşına ciddi olacağın birisi ömür boyu haytınds olacak birisi o zaman herşey düzelir işte

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,924
29,828
113
Ayrılık zaten biz erkeklerin düzenini alt üst ediyor çünkü kadın milleti ayrılırken çoktan yeni ilişkisinin temelini atmış oluyor beyaz

Mehmet1280

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,251
2,081
113
hocam manitada masraf maaş belli gider belli üstüne bide buluşmasıdır özel günüdür masraf üstüne masraf dönüp dolaşıp 3,5 alırım diye buraya geliyo insan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...