- 5,690
- 5,558
- 113
Parası olunca rolleneen tipler değişik oluyoPuahaha sigara parası diye roll açıp utanmasa sigarayla beraber selfie isticek adamlar var konuda ŞLFKDSLŞKFGDS
Parası olunca rolleneen tipler değişik oluyoPuahaha sigara parası diye roll açıp utanmasa sigarayla beraber selfie isticek adamlar var konuda ŞLFKDSLŞKFGDS
KaynatmamBen arada kaynamam ya![]()
Kaynarsın knka istediğin adamlara direkt Dm atsanq neden burdan etiket yaparak dm diyon pujahaBen arada kaynamam ya![]()
Evet aylığı alıp pavyona gidip 1 günlüğüne kendini lord zanneden dayılar gibiler awk glfdkgkfdParası olunca rolleneen tipler değişik oluyo
Usta sana ben al demedim mi bende bi içgüdü var aman allahım aradq şikişikibaba gibi geliyorlqr bana valla 4.5k fatura ödedim hattı açtırdım geri kalanı az çok tahmin edersin 1k borcumuz vardı pnu verdik kalandanda şimdi 2 dosta dm attım.davinsondan kaldırdın parayı ha![]()
Dm ikapali gaddarinKaynarsın knka istediğin adamlara direkt Dm atsanq neden burdan etiket yaparak dm diyon pujaha
PujahahahaOlur niye olmasın
Akar amaEvet aylığı alıp pavyona gidip 1 günlüğüne kendini lord zanneden dayılar gibiler awk glfdkgkfd
Zaten oyle bir durumda direk dmden yaziyorum dostKaynarsın knka istediğin adamlara direkt Dm atsanq neden burdan etiket yaparak dm diyon pujaha
SagolasinKaynatmam
Hiç konuşmadın mı o adamlarla şimdiye kadar puhjaa ilk mi bugün olayın içine denk geldinDm ikapali gaddarin![]()
kansız yokken tadı yok buralarınAkar ama
betyolu battı mı harbıden la cekımı odemıyolarUsta sana ben al demedim mi bende bi içgüdü var aman allahım aradq şikişikibaba gibi geliyorlqr bana valla 4.5k fatura ödedim hattı açtırdım geri kalanı az çok tahmin edersin 1k borcumuz vardı pnu verdik kalandanda şimdi 2 dosta dm attım.
Dün ben 5milyon çektim ordan kasaları boşldı sanırımbetyolu battı mı harbıden la cekımı odemıyolar
la cıddıyım destekte yok sıtede suanDün ben 5milyon çektim ordan kasaları boşldı sanırım
Konu dağılsın bari ilk yarı bittiğinde bile handikap yapacağına güvenim sonsuzdu takım yanıltmadı beni sonu ne olucak bakalım Avrupanin juveden sonra bi tur daha geçsek kafi benim için bu sezon özelindeyalnız dün iyi çaktık ha. ben dedım tahire rahat ol diye titriyordu devre arası
En son yatırım 1.5 sene olmuştur 3-4 kere becerdiler o ara daha yatırmamıştım.betyolu battı mı harbıden la cekımı odemıyolar
Ahmedim kumara düşer atmaMesela @AnthonyEdwards da geçen son parasını attı. Şimdi ben bugün çekim yapsam bu adama atmasam olur mu olmaz tâbi
Liverpool elerizKonu dağılsın bari ilk yarı bittiğinde bile handikap yapacağına güvenim sonsuzdu takım yanıltmadı beni sonu ne olucak bakalım Avrupanin juveden sonra bi tur daha geçsek kafi benim için bu sezon özelinde