Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DoktorX

DOKTOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,182
8,005
113
Saolsun bu kotu günlerimizde baktik kim bizim yanimizda parası olupta bir tek senden destek gördük o yuzden zink yapacağımız insan sayısı bu saatten sonra 2 kişiden fazla olmaz o yuzden çok rahatım puaha
İşte bende öyle düşünüyorum. En kötü günümde destek olana destek oluyorum
Bol keseden dağıtım dönemi bitti. Sende zamanında çok dağıttın. Yüzde 95i ölü yatırım benim gibi
Aslında çoğu kişi böyle düşünüyor

Losers

BRO WESTERN UNİON BRO GRANDE COLD BREW BRO ICE LAT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,260
30,274
113
Eleman sigaraya zam gelmiş diye seviniyor ya şu zihniyetten hep uzak durdum buna ne anlatırsan anlat anlamayacak çünkü
Sövsen havaya gidecek
Ben ekmek alabiliyorsam kıyafet alabiliyorsam vs diğer insanlar ölsün gebersin kafası bu amk
5 vakit namaz kılıp oruç tutup istediği karı kıza bakan karısını & kocasını aldatan işin içinde para olunca cebini düşünen tipler çok gördük reelde
2 güne de ekmek 30 çay 300 yağ 600 olunca görürler dost dj domatesin kilosuna 179tl verdim domates hee bildiğin normal domates öyle organik yad Pembe domates falan değil standart domates

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,071
42,590
113
İşte bende öyle düşünüyorum. En kötü günümde destek olana destek oluyorum
Bol keseden dağıtım dönemi bitti. Sende zamanında çok dağıttın. Yüzde 95i ölü yatırım benim gibi
Aslında çoğu kişi böyle düşünüyor
Mesele sadece para değil ki dost vefasiz insanlar dan nefret ediyorum biz 1k paramız varken bile onu bölen insanlarız ama millet bize odul vermek için 500k para vurmayı mi bekliyor gün olur sigaramız bile olmaz utaniriz bunu dile getirmeye ama millet kor ve sağıri oynuyor resmen butra gibi adamlar gecen sene 1 atsak 2 gün sonra bakiyordum geri dönüş yapıyordu ama bu sene o adamlar yok maalsef

Boboji

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,141
3,191
113
Beyler kripto hesabı olan varmi matbet cekemiyorum fatura ödemem lazım 1000 TL yardımcı olan varmi

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,944
42,699
113
2 güne de ekmek 30 çay 300 yağ 600 olunca görürler dost dj domatesin kilosuna 179tl verdim domates hee bildiğin normal domates öyle organik yad Pembe domates falan değil standart domates
Çay 300 zaten yağ 500 diye biliyorum
Çengel salatalığa geçen 199 yazmışlardı
sebze olarak 100 liranın altında ürün yok zaten bi pırasa var sanırım

DoktorX

DOKTOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,182
8,005
113
Mesele sadece para değil ki dost vefasiz insanlar dan nefret ediyorum biz 1k paramız varken bile onu bölen insanlarız ama millet bize odul vermek için 500k para vurmayı mi bekliyor gün olur sigaramız bile olmaz utaniriz bunu dile getirmeye ama millet kor ve sağıri oynuyor resmen butra gibi adamlar gecen sene 1 atsak 2 gün sonra bakiyordum geri dönüş yapıyordu ama bu sene o adamlar yok maalsef
Ben buldum öyle bir kaç kişi.
Al gülüm ver gülüm en güzeli

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,157
22,499
113
Saolsun bu kotu günlerimizde baktik kim bizim yanimizda parası olupta bir tek senden destek gördük o yuzden zink yapacağımız insan sayısı bu saatten sonra 2 kişiden fazla olmaz o yuzden çok rahatım puaha
Kardeş aramız yok olabilir lakin her elimize geçtiğinde imkan dahilinde paylaştık seninle. Hoş zerre karşılık olsun diye yazmissam namerdim ama sen zor günümüzde kimse destek olmadi diye yazarsan, ben kendimi enayi gibi hissederim

Losers

BRO WESTERN UNİON BRO GRANDE COLD BREW BRO ICE LAT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,260
30,274
113
Çay 300 zaten yağ 500 diye biliyorum
Çengel salatalığa geçen 199 yazmışlardı
sebze olarak 100 liranın altında ürün yok zaten bi pırasa var sanırım
Patates soğan var birde millet sigara alkol içmeyelim diye zam ypılıyor sanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...