- 30,260
- 30,274
- 113
Mrlbra öldü kardeşimBen sen mrlba paralı olsun suan kafi
Mrlbra öldü kardeşimBen sen mrlba paralı olsun suan kafi
Zınklatma lafı yeniden meşhur oluyor sanırım beyaz pujahForuma girmediğin an alariz kardeşim zinklatmana gerek yok hahdd
Saolsun bu kotu günlerimizde baktik kim bizim yanimizda parası olupta bir tek senden destek gördük o yuzden zink yapacağımız insan sayısı bu saatten sonra 2 kişiden fazla olmaz o yuzden çok rahatım puahaForuma girmediğin an alariz kardeşim zinklatmana gerek yok hahdd
Zaten 24 saat oldu doktor nihayeti mi kaldıNihayet
Olsun tabi isterim herkes olsun isteriz de öyle bi dünyada yaşamıyoruz birilerinin daha zengin olması için birilerinin fakirlesmesi gerekiyor dünya ekonomisi bile böyleBen sen mrlba paralı olsun suan kafi
Yok daha olmadıZaten 24 saat oldu doktor nihayeti mi kaldı
Hep öyle dedik sonra random 15 kişiyi geri çevirmedik şuan duygusal boşlukta olunca öyle deniliyor para olunca veriyoruzSaolsun bu kotu günlerimizde baktik kim bizim yanimizda parası olupta bir tek senden destek gördük o yuzden zink yapacağımız insan sayısı bu saatten sonra 2 kişiden fazla olmaz o yuzden çok rahatım puaha
Yine kitabın ortasından konuştun hshşhsdOlsun tabi isterim herkes olsun isteriz de öyle bi dünyada yaşamıyoruz birilerinin daha zengin olması için birilerinin fakirlesmesi gerekiyor dünya ekonomisi bile böyle![]()
Sirada daha kötü günler yoktur inşallah aga hahdSaolsun bu kotu günlerimizde baktik kim bizim yanimizda parası olupta bir tek senden destek gördük o yuzden zink yapacağımız insan sayısı bu saatten sonra 2 kişiden fazla olmaz o yuzden çok rahatım puaha
Olmak üzereYok daha olmadı
Millet bu saatten sonra bizden bir talep içinden olacaklarını zannetmiyorum ki göz var nizam var kimse bize bu kotu zamanimizda destek olmadi hangi akla hizmet bu saatten sonra dağıtım yapalım kiHep öyle dedik sonra random 15 kişiyi geri çevirmedik şuan duygusal boşlukta olunca öyle deniliyor para olunca veriyoruz
Orta direk yıkıldı zengin çok zengin fakir ölüyo acındanYine kitabın ortasından konuştun hshşhsd
Orası doğru evet talep edemezlerMillet bu saatten sonra bizden bir talep içinden olacaklarını zannetmiyorum ki göz var nizam var kimse bize bu kotu zamanimizda destek olmadi hangi akla hizmet bu saatten sonra dağıtım yapalım ki
İsim verme bildrriyırlar ama herkes biliyor kim olduklarınıHakan 1 dir muhtemelen
Daha ne kadar kotu günler gorecez ki en kötü doğum günüm yaklasiyor bulucam elbet o nalet parayiSirada daha kötü günler yoktur inşallah aga hahd
Aynı anda 3 rolling ten ödül 1 2 çekilişten ödül alanlar var laHakan 1 dir muhtemelen
Bu etkinliklerin amacı gelir kapısı olması mı yoksa Forum üyelerinin faydalanması mı 😅Aynı anda 3 rolling ten ödül 1 2 çekilişten ödül alanlar var la