Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,071
42,590
113
Foruma girmediğin an alariz kardeşim zinklatmana gerek yok hahdd
Saolsun bu kotu günlerimizde baktik kim bizim yanimizda parası olupta bir tek senden destek gördük o yuzden zink yapacağımız insan sayısı bu saatten sonra 2 kişiden fazla olmaz o yuzden çok rahatım puaha

Losers

BRO WESTERN UNİON BRO GRANDE COLD BREW BRO ICE LAT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,260
30,274
113
Saolsun bu kotu günlerimizde baktik kim bizim yanimizda parası olupta bir tek senden destek gördük o yuzden zink yapacağımız insan sayısı bu saatten sonra 2 kişiden fazla olmaz o yuzden çok rahatım puaha
Hep öyle dedik sonra random 15 kişiyi geri çevirmedik şuan duygusal boşlukta olunca öyle deniliyor para olunca veriyoruz

Losers

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,260
30,274
113
Olsun tabi isterim herkes olsun isteriz de öyle bi dünyada yaşamıyoruz birilerinin daha zengin olması için birilerinin fakirlesmesi gerekiyor dünya ekonomisi bile böyle:)
Yine kitabın ortasından konuştun hshşhsd

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,071
42,590
113
Hep öyle dedik sonra random 15 kişiyi geri çevirmedik şuan duygusal boşlukta olunca öyle deniliyor para olunca veriyoruz
Millet bu saatten sonra bizden bir talep içinden olacaklarını zannetmiyorum ki göz var nizam var kimse bize bu kotu zamanimizda destek olmadi hangi akla hizmet bu saatten sonra dağıtım yapalım ki

Losers

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,260
30,274
113
Bu forumda neden hep aynı 5 kişi roll ve çekiliş kazanıyor pujjja

Losers

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,260
30,274
113
Millet bu saatten sonra bizden bir talep içinden olacaklarını zannetmiyorum ki göz var nizam var kimse bize bu kotu zamanimizda destek olmadi hangi akla hizmet bu saatten sonra dağıtım yapalım ki
Orası doğru evet talep edemezler

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,941
42,698
113
Eleman sigaraya zam gelmiş diye seviniyor ya şu zihniyetten hep uzak durdum buna ne anlatırsan anlat anlamayacak çünkü
Sövsen havaya gidecek
Ben ekmek alabiliyorsam kıyafet alabiliyorsam vs diğer insanlar ölsün gebersin kafası bu amk
5 vakit namaz kılıp oruç tutup istediği karı kıza bakan karısını & kocasını aldatan işin içinde para olunca cebini düşünen tipler çok gördük reelde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...