- 30,214
- 30,214
- 113
Maşallah istihbarat 10/10pentabet dolandırıcıymış öyle duydum
Maşallah istihbarat 10/10pentabet dolandırıcıymış öyle duydum
Birisi işte osimhen varken dimiLang kim
Eyvallah bilgi için gidip üyeliği kapattırayımpentabet dolandırıcıymış öyle duydum
Hadi annemden aldım gidicdmMattan vazgeçtim dun gece kodu giriyouz bonusa uygun değilsiniz dedi 5 defa nalet site
Cok şükür 9 isabetli şut oynuyabilcem puahaIban ver
Ramazan pidesi alcam matbet kod atar mısınUmut fakirin ekmeği
Juve Oynama bana kılıç çeker gibi de nabarsan yapCok şükür 9 isabetli şut oynuyabilcem puaha
iyi bi haberim var galiba 50 daha ödeyecek vano anlasma sağlamak üzereyiz tüm sikayetleri kaldırmam söylendi para problemi varmış sitedeMaşallah istihbarat 10/10
Ortaya 9 isabet çekecem senin kılıcın keskin olsun pauahJuve Oynama bana kılıç çeker gibi de nabarsan yap
Pp deki carla cute değil demiiyi bi haberim var galiba 50 daha ödeyecek vano anlasma sağlamak üzereyiz tüm sikayetleri kaldırmam söylendi para problemi varmış sitede
noPp deki carla cute değil demi
Bol şans dönüşün olsunOrtaya 9 isabet çekecem senin kılıcın keskin olsun pauah
Ins bi dönersem hepinizi gömerim de bakalim pauahBol şans dönüşün olsun
Sonunda senden iy haber duymakta varmış kaderimizdeiyi bi haberim var galiba 50 daha ödeyecek vano anlasma sağlamak üzereyiz tüm sikayetleri kaldırmam söylendi para problemi varmış sitede
1-2k ile dönmek zorIns bi dönersem hepinizi gömerim de bakalim pauah
no. ben jojonun 400 lirasıyla 400 k kazandim. tabi 75 k odenmıyo orası ayrı. 325 diyebiliriz1-2k ile dönmek zor
Jokerbet 500 freebet eklemişti ordan 680 tl çekmiştim o para 20 gün hiç eksilmesin 200k ya kadar çıktı 100k 2 saatte gitti yani nerden döneceğin belli olmaz nerden yikalacagin da belli olmaz1-2k ile dönmek zor