Bak mesela millet bal kaymakla kapanış yapar ben kaymak nutellaBenim aklım hala yaban mersinli tostta
Noa lang ismi düzgün yazalımNo lang snejderin juventusa koyduğu yaştasın aslanım
Muhabbet neyi getiriyorsa oradayız maksat makara muhabbet hoş sohbetBende onu söyledim işte ne oluyorda değişiyor hasandan Hans oluyor sabah gayet Dindar gece kumarbaz 37 açık kupon
Puajahajaha
Vay vicdansızlar bddk dan raporunu almışlar senin
En azından @Erhan2121 gibi küsüp gitmiyonMuhabbet neyi getiriyorsa oradayız maksat makara muhabbet hoş sohbet
Yaz uzun bi yazıYaw siz niye tartisiyorsunuz onu anlamadim simdi
YalanŞimdi gördük aldık teşekkür ettik belki o parayı 100 k yaparım doktora klinik açarım
Burdayım la nereye gittimEn azından @Erhan2121 gibi küsüp gitmiyon
Garanti 10 numara banka dikinde değil paranın nerden geldiği 2.5 milyon 1 yılda çalışmayan birinin hesabına para geliyo hiç umurlarinda değil yollarinda bunlarda
Ne tatışması hoş bir hasbihalYaw siz niye tartisiyorsunuz onu anlamadim simdi
Gel diye etiket attım puahhhBurdayım la nereye gittim
Bizde No lang demişiz yani Hayır lang yapma lang acıma onlara manasındaNoa lang ismi düzgün yazalım
Medeni bi şekilde saygısızlık yapmadan tartisabilmek erdemliktirEn azından @Erhan2121 gibi küsüp gitmiyon
No lang kaç tane çakar diye iddalışıyoruz o diğer osimhenimki büyük o diyor no langı kiYaw siz niye tartisiyorsunuz onu anlamadim simdi
benim portekizli kız serüvenim bile daha iyiydiElimde oynayacak site kalmadı
Patlat bi kupon hadi neşen yerine gelsinBurdayım la nereye gittim