Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,101
22,400
113
Jojo kod kaç saatte yenileniyor en son gece 2 de aldım şimdi vermiyor

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,849
14,540
113
Ben sana para atıyorlt demedm ki puajajja
O anlama getirdin de senin mazin eski olabilir bu konuda ama gösteriş ile kendimi büyük göstermek hoşuma gitmiyor arka planda bana iyi olana her türlü desteğim olur oluyor ve olucak adam 10k kazanıp bana direk 2k atıyorsa ben kazandigmda ona nasıl 3-4 k atmiyim o yüzden çalışmıyorum şahsi param yok kumar için ama her gün bakiye m bi şekil olur benim milyonlarımi kaybettim parayla pek işimin olmadığını az çok gormussunuzdur

Losers

BRO WESTERN UNİON BRO GRANDE COLD BREW BRO ICE LAT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,160
30,159
113
O anlama getirdin de senin mazin eski olabilir bu konuda ama gösteriş ile kendimi büyük göstermek hoşuma gitmiyor arka planda bana iyi olana her türlü desteğim olur oluyor ve olucak adam 10k kazanıp bana direk 2k atıyorsa ben kazandigmda ona nasıl 3-4 k atmiyim o yüzden çalışmıyorum şahsi param yok kumar için ama her gün bakiye m bi şekil olur benim milyonlarımi kaybettim parayla pek işimin olmadığını az çok gormussunuzdur
Ben sana kim para attı haberim bile yok puahahh sabah çok tatlı akşam çok acımasız dedim sadece ğauhha

Losers

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,160
30,159
113
Biz biliriz birbirimizi aga neyse kavga edecek halimiz de yok
Niye kavga edelim yalan bişey mi söyledim la sabah abdest namaz İnşallah minşallah konusuruz akşmına bak birde puhhahj Erhan gibi huy geçti sana da alınganlık

Losers

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,160
30,159
113
Ayrıca 10kdn 2 k atanla 500 den 500 atanı da bir tutma bence 😅

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...